που βρίσκονταν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Ευζώνων στο ύψος του Πολυκάστρου αποφάσισαν να ανοίξουν το δρόμο.
Συγκεκριμένα, με μια αιφνιαδιστική απόφαση μάζεψαν τις σκηνές τους και έτσι τώρα η κυκλοφορία επιτρέπεται και για τα αυτοκίνητα και για τα φορτηγά στον κεντρικό δρόμο και στους παράδρομους.
Τις προηγούμενες μέρες είχαν δημιουργηθεί εντάσεις στην περιοχή, καθώς οι ντόπιοι κάτοικοι, αλλά και επαγγελματίες οδηγοί, θέλησαν να περάσουν από το σημείο, συναντώντας την αντίσταση των προσφύγων, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τα κλειστά σύνορα της Ευρώπης και τον εγκλωβισμό τους στην Ελλάδα
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.