Ανδρέας Πετρουλάκης: Καταγγέλλω 30 Έλληνες δημοσιογράφους

Ανδρέας Πετρουλάκης: Καταγγέλλω 30 Έλληνες δημοσιογράφους

Άρθρο-«καταπέλτης» για την ΕΣΗΕΑ από τον σκιτσογράφο της «Καθημερινής»

Ανδρέας Πετρουλάκης: Καταγγέλλω 30 Έλληνες δημοσιογράφους
Την... άλλη πλευρά του νομίσματος, αναφορικά με τις επικείμενες αποφάσεις που θα λάβει το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για Έλληνες δημοσιογράφους, οι οποίοι κατηγορούνται για μεροληπτική συμπεριφορά τις παραμονές του δημοψηφίσματος, παρουσιάζει, μέσα από άρθρο του στο protagon.gr
, ο σκιτσογράφος της «Καθημερινής», Ανδρέας Πετρουλάκης.

Κλείσιμο
Οι διώξεις, υπενθυμίζεται, αφορούν τους Όλγα Τρέμη, Γιάννη Πρετεντέρη, Μαρία Σαράφογλου και Μανώλη Καψή από το Mega, Σταμάτη Μαλέλη και Νίκο Κονιτόπουλο (αρχισυντάκτης της εκπομπής του Κώστα Μπογδάνου, που δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ), Άρη Πορτοσάλτε και Δημήτρη Οικονόμου από τον Σκάι και Μαρία Χούκλη από τον ΑΝΤ1.

Γράφει, λοιπόν, ο Ανδρέας Πετρουλάκης:

Υπάρχει μια μεγάλη ομάδα ελλήνων δημοσιογράφων, του έντυπου, ηλεκτρονικού και διαδικτυακού Τύπου, που πρέπει να απασχολήσει το Πειθαρχικό της Ενωσης γιατί τα τελευταία χρόνια υπέπεσαν σε σωρεία σοβαρών παραπτωμάτων

Εν αναμονή της απόφασης του Πειθαρχικού της ΕΣΗΕΑ για τους δημοσιογράφους που κατηγορούνται για μεροληπτική συμπεριφορά τις παραμονές του Δημοψηφίσματος έχω να κάνω κι εγώ μια καταγγελία. Υπάρχει μια μεγάλη ομάδα ελλήνων δημοσιογράφων, οι βασικότεροι είναι περίπου 30, του έντυπου, ηλεκτρονικού και διαδικτυακού Τύπου, που πρέπει να απασχολήσει το Πειθαρχικό της Eνωσης γιατί τα τελευταία χρόνια υπέπεσαν σε σωρεία σοβαρών παραπτωμάτων.


1ο. Καλλιέργησαν για μια πενταετία ψευδαισθήσεις στον λαό ότι η οικονομία της χώρας θα μπορούσε να ανορθωθεί χωρίς σκληρά μέτρα. Η ζωή απέδειξε ότι έλεγαν ψέματα.

Διαβάστε περισσότερα στο
protagon.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης