Βγενόπουλος: Θα αποδοθεί δικαιοσύνη

Βγενόπουλος: Θα αποδοθεί δικαιοσύνη

Βρέθηκε στο Εφετείο για να παραστεί ως δικηγόρος στη συζήτηση ενώπιον του Συμβουλίου Εφετών σχετικά με το αίτημα έκδοσης δυο συνεργατών του που έχουν υποβάλλει οι κυπριακές αρχές

Βγενόπουλος: Θα αποδοθεί δικαιοσύνη
Tη βεβαιότητα του ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη εξέφρασε ο Ανδρέας Βγενόπουλος σήμερα το πρωί περνώντας την είσοδο του Εφετείου για να παραστεί ως δικηγόρος στη συζήτηση ενώπιον του Συμβουλίου Εφετών σχετικά με το αίτημα έκδοσης δυο συνεργατών του που έχουν υποβάλλει οι κυπριακές αρχές.

Ο κ. Βγενόπουλος μιλώντας στους δημοσιογράφους δήλωσε επίσης ότι «υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τις φημολογούμενες παρεμβάσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης υπέρ των κυπριακών συμφερόντων». Επίσης τόνισε ότι η Κυπριακή Δημοκρατία διεκδικεί παράνομα 4 δισ. ευρώ από την Ελλάδα λόγω του κουρέματος των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου και για τη μη παροχή ELA στις κυπριακές τράπεζες στην Ελλάδα.

Εξω από το Εφετείο είχαν συγκεντρωθεί διαμαρτυρόμενοι εκατοντάδες εργαζόμενοι του ομίλου της MIG για να συμπαρασταθούν στον επιχειρηματία και να διαμαρτυρηθούν για τη διαδικασία. Οι εργαζόμενοι που κρατούσαν πανό με συνθήματα όπως «Σεβαστείτε το ψωμί 30.000 εργαζόμενων» αποχώρησαν μετά από σχετική παράκληση του κ. Βγενόπουλου.

Κλείσιμο
Ο δικηγόρος του  επιχειρηματία Μιχάλης Δημητρακόπουλος με δήλωσή του επιτέθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Ο κ. Δημητρακόπουλος εξέφρασε την ευχή να μην υιοθετηθούν οι νομικές απόψεις του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης σε θέματα εκδόσεων από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Διαβάστε περισσότερες οικονομικές ειδήσεις στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης