Δείτε φωτογραφία: Έστησαν υπαίθριο σινεμά για τους πρόσφυγες στην Ειδομένη

Δείτε φωτογραφία: Έστησαν υπαίθριο σινεμά για τους πρόσφυγες στην Ειδομένη

Εθελοντές που βρίσκονται στην περιοχή και προφέρουν ανεκτίμητη βοήθεια στις χιλιάδες εγκλωβισμένες ανθρώπινες ψυχές, έστησαν έναν προτζέκτορα και δείχνουν την ταινία «Wall E»

Δείτε φωτογραφία: Έστησαν υπαίθριο σινεμά για τους πρόσφυγες στην Ειδομένη
Χιλιάδες ανθρώπινες ψυχές προσπαθούν να επιβιώσουν στον πρόχειρο καταυλισμό που έχει στηθεί στην Ειδομένη, περιμένοντας υπομονετικά να ανοίξουν τα σύνορα και να περάσουν στην κεντρική Ευρώπη. 

Εκτεθειμένοι κάτω από τον «γυμνό» ουρανό των Βαλκανίων, 13.000 άνθρωποι, στην Ειδομένη σχηματίζονται ουρές δεκάδων μέτρων για μία ιατρική εξέταση όσων αρρώστησαν από το κρύο. Την ίδια ώρα οι «Γιατροί χωρίς Σύνορα» εκπέμπουν SOS για την κάλυψη της υγειονομικής φροντίδας στην περιοχή. 

Παρόλ' αυτά οι εθελοντές που βρίσκονται στην Ειδομένη και προσφέρουν ανεκτίμητη βοήθεια, προσπαθούν να «καμουφλάρουν» τις κρύες νύχτες των προσφύγων
διοργανώνοντας υπαίθριες κινηματογραφικές προβολές. Έτσι λοιπόν έστησαν έναν προτζέκτορα και ξεκίνησαν την προβολή της ταινίας «Wall-E». Πρόκειται για μια αμερικάνικη ταινία κινούμενων σχεδίων, η οποία δείχνει ένα ρομπότ με το όνομα Γουόλ·υ, που έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει την καλυμμένη από απόβλητα γη του μέλλοντος. Έρχεται όμως η στιγμή που ερωτεύεται ένα άλλο ρομπότ, την Εύα, και την ακολουθεί ως το διάστημα, σε μια περιπέτεια που θα αλλάξει τη μοίρα του είδους του και της ανθρωπότητας.

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης