Οικονομικούς ελέγχους σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον καταυλισμό της Ειδομένης και ευρύτερα στην περιοχή πραγματοποιεί, από το πρωί, κλιμάκιο της ΔΟΥ Κιλκίς.
Ήδη έχει βεβαιώσει παραβάσεις σε δύο καντίνες και έναν οδηγό ταξί για μη έκδοση αποδείξων.
Οπως δήλωσε ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Κιλκίς Ευάγγελος Ιωαννίδης, κλιμάκιο είχε ξαναβρεθεί στην περιοχή, στα τέλη του 2015, και είχε και τότε καταγράψει παραβάσεις. «
Το κράτος δεν απουσιάζει. Θα γίνουν έλεγχοι παντού και στον καταυλισμό αλλά και μέσα στο χωριό της Ειδομένης» τόνισε ο κ. Ιωαννίδης.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.