Γιάννενα: Απαντήσεις ζητά ο πατέρας της 16χρονης που πέθανε μετά από επίσκεψη σε οδοντίατρο

Γιάννενα: Απαντήσεις ζητά ο πατέρας της 16χρονης που πέθανε μετά από επίσκεψη σε οδοντίατρο

Ζητά τις πραγματικές συνθήκες και τα αίτια του θανάτου της κόρης του που «έφυγε» τον Νοέμβριο του 2014  έπειτα από επίσκεψη σε οδοντίατρο στους Αγίους Σαράντα -  Ισχυρίζεται ότι ο θάνατος μπορεί να σχετίζεται με εγκληματική ενέργεια

Γιάννενα: Απαντήσεις ζητά ο πατέρας της 16χρονης που πέθανε μετά από επίσκεψη σε οδοντίατρο
Τις πραγματικές συνθήκες και τα αίτια του θανάτου της κόρης του εξακολουθεί να αναζητά τα τελευταία δύο χρόνια ο πατέρας της 16χρονης Κωνσταντίνας, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2014, έπειτα από επίσκεψη της σε οδοντίατρο στους Αγίους Σαράντα. Η άτυχη κοπέλα διέμενε στα Ιωάννινα με τη μητέρα της, όταν πήγε με ταξί για μια επίσκεψη ρουτίνας στον οδοντίατρο στην πόλη των Αγίων Σαράντα. 

Όμως κατά την επιστροφή της στα Ιωάννινα, ένιωσε αδιαθεσία και ο οδηγός του ταξί τη μετέφερε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Τα αλβανικά
ΜΜΕ είχαν τότε αναφέρει ότι  η 16χρονη έπαθε καρδιακή προσβολή, αλλά μετά τη νεκροτομή έγινε λόγος για εσωτερική αιμορραγία.

Ο πατέρας της Κωνσταντίνας, που έχει χωρίσει με τη μητέρα της, ζήτησε στη συνέχεια να γίνει εκ νέου νεκροτομή στην Αθήνα, όπου διαπιστώθηκε ότι τα ζωτικά όργανα, ο εγκέφαλος αλλά και η μήτρα της έλειπαν, όπως ο ίδιος είχε πει.

«Αυτή η ιστορία μου φαίνεται πολύ ύποπτη. Δεν είχε αρρωστήσει ποτέ, ήταν καλά στην υγεία της» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας.
Κλείσιμο

Λίγο αργότερα διευκρινίστηκε ότι η κοπέλα διέμενε στα Ιωάννινα, αλλά όχι με τη μητέρα της και πως για οικονομικούς λόγους φιλοξενούνταν σε ένα δημόσιο Κέντρο της Πρόνοιας.

Ο τραγικός  πατέρας σύμφωνα με όσα λέει η δεύτερη σύζυγος του εξακολουθεί να περιμένει απαντήσεις για το τι πραγματικά συνέβη, καθώς επιμένει ότι ο θάνατος της κόρης του μπορεί να σχετίζεται με εγκληματική ενέργεια. 

Η υπόθεση εξετάζεται και αναμένονται σαρωτικές αποκαλύψεις το επόμενο διάστημα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης