Το ΘΕΜΑ και η ΔΕΛΤΑ στηρίζουν την οικογένεια και μαζί τη γειτονιά και την αγορά της

Το ΘΕΜΑ και η ΔΕΛΤΑ στηρίζουν την οικογένεια και μαζί τη γειτονιά και την αγορά της

Από αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ και η ΔΕΛΤΑ προσφέρουν σε κάθε οικογένεια 2,5 ευρώ ΔΩΡΟ την εβδομάδα για αγορές γάλακτος, milko, γιαουρτιού, τυριών και χυμών ΔΕΛΤΑ από τα μικρά ανεξάρτητα καταστήματα της γειτονιάς σε όλη την Ελλάδα.

Το ΘΕΜΑ και η ΔΕΛΤΑ στηρίζουν την οικογένεια και μαζί τη γειτονιά και την αγορά της


Από αυτή την Κυριακή 6 Μαρτίου το ΘΕΜΑ και η ΔΕΛΤΑ στηρίζουν ακόμα περισσότερο την ελληνική οικογένεια και μαζί τη γειτονιά και την αγορά της. Σας προσφέρουν συνολικά 2,5 ευρώ ΔΩΡΟ την εβδομάδα, με 2 κουπόνια για αγορά προϊόντων ΔΕΛΤΑ αξίας 10 ευρώ από τα μικρά ανεξάρτητα καταστήματα τροφίμων της γειτονιάς σας (περίπτερα, γαλακτοπωλεία, φούρνοι, mini market, παντοπωλεία). Έτσι από αυτή την Κυριακή μπορείτε να προμηθεύεστε τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τους χυμούς, που καταναλώνει η οικογένειά σας, από το μαγαζί της γειτονιάς σας, κερδίζοντας την παραπάνω έκπτωση.

Κλείσιμο
Δηλαδή, όσοι αγοράσετε το ΘΕΜΑ αυτής της Κυριακής 6 Μαρτίου, θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας –τόσο στην απλή έκδοση όσο και στην έκδοση με τις προσφορές- 2 κουπόνια αξίας 1,25 ευρώ το καθένα για αγορά προϊόντων ΔΕΛΤΑ.

Πως θα κάνετε χρήση της προσφοράς ανάλογα με τις ανάγκες σας:

- εξαργυρώστε και τα δύο κουπόνια μαζί την ίδια μέρα αγοράζοντας προϊόντα ΔΕΛΤΑ αξίας 10 ευρώ και κερδίστε αυτόματα έκπτωση 2,5 ευρώ. Δηλαδή θα πληρώσετε τελικά στο ταμείο μόνο 7,5 ευρώ.

ή

- χρησιμοποιήστε τα μέσα στην εβδομάδα μεμονωμένα, δηλαδή το καθένα μόνο του αγοράζοντας προϊόντα ΔΕΛΤΑ αξίας 5 ευρώ την κάθε φορά. Σε αυτή την περίπτωση κερδίζετε έκπτωση 1,25 ευρώ, δηλαδή πληρώνετε στο ταμείο μόνο 3,75 ευρώ την κάθε φορά.


Από αυτή τη Κυριακή το ΘΕΜΑ και η ΔΕΛΤΑ κάνουμε ένα βήμα μπροστά, στηρίζοντας και τα μικρά ανεξάρτητα καταστήματα της κάθε γειτονιάς σας σε όλη την Ελλάδα. Σε 30.000 σημεία πώλησης, ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο χωριό, θα έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε τα πλέον απαραίτητα αγαθά για την οικογένειά σας – γάλα, γιαούρτι, milko, τυριά και χυμούς.

Τα κουπόνια που θα βρείτε στην εφημερίδα της Κυριακής 6/3/2016 θα ισχύουν από την Κυριακή 6/3, -αφού τα περισσότερα από τα καταστήματα αυτά είναι ανοιχτά και τις Κυριακές-έως και το ερχόμενο Σάββατο 12/3/2016. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να τα εξαργυρώσετε, κάνοντας τις αγορές σας βάσει των οικογενειακών σας αναγκών.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ


Αυτές είναι οι δύο δωροεπιταγές που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα του ΘΕΜΑτος, τόσο στην ακριβή όσο και στη φθηνή έκδοση.






  • Εσείς θα πρέπει να επιλέξετε, ανάλογα με τις ανάγκες σας, αν θα τις χρησιμοποιήσετε μεμονωμένα, δηλαδή ξεχωριστά την κάθε μία ή και τις δύο μαζί.

  • Αν εξαργυρώσετε ξεχωριστά την καθεμία, θα πρέπει να κάνετε αγορές προιόντων ΔΕΛΤΑ αξίας 5,00 € και αφού σας γίνει η έκπτωση 1,25 € στο ταμείο, θα καταβάλλετε το υπόλοιπο 3,75 €. 

  • Αν εξαργυρώσετε και τις δύο μαζί, θα πρέπει να κάνετε αγορές προιόντων ΔΕΛΤΑ αξίας 10,00 € και, αφού σας γίνει η έκπτωση 2,50 ευρώ στο ταμείο, θα καταβάλλετε το υπόλοιπο 7,50 €.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης