Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο δάσκαλος που παρενοχλούσε μαθήτριές του

Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο δάσκαλος που παρενοχλούσε μαθήτριές του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκπαιδευτικός παραδέχθηκε τις πράξεις του εναντίον του οκτάχρονου κοριτσιού, αλλά αρνήθηκε την εμπλοκή του σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις

Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο δάσκαλος που παρενοχλούσε μαθήτριές του
Την προφυλάκιση του δασκάλου που εντοπίστηκε την προηγούμενη βδομάδα στην Ιεράπετρα να παρενοχλεί σεξουαλικά μαθήτριές του, διέταξε ο εισαγγελέας, μετά την ανάκρισή του από τις αρχές της Νεάπολης Λασιθίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκπαιδευτικός παραδέχθηκε τις πράξεις του εναντίον του οκτάχρονου κοριτσιού, αλλά αρνήθηκε την εμπλοκή του σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις. Επίσης, δόθηκε εισαγγελική εντολή προκειμένου να δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του 52χρονου, καθώς και τα στοιχεία του, ενώ έγινε δεκτό το αίτημα για την υποβολή του σε ψυχιατρική εξέταση.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στις φυλακές της Νεάπολης Λασιθίου και από εκεί αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές της Τρίπολης.
Ο εκπαιδευτικός συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη μετά από καταγγελία των γονέων του οκτάχρονου κοριτσιού. Η καταγγελία συνοδευόταν από υλικό το οποίο είχε καταγραφεί από κάμερες την ώρα που έκανε μάθημα στο ανήλικο κοριτσάκι, το οποίο ενοχοποιούσε τον εκπαιδευτικό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης