Μαρτυρία σοκ για το έγκλημα στον Ασπρόπυργο: «Ακούστηκαν οι πυροβολισμοί από το τηλέφωνο»

Μαρτυρία σοκ για το έγκλημα στον Ασπρόπυργο: «Ακούστηκαν οι πυροβολισμοί από το τηλέφωνο»

Η θεία του θύματος μιλά για τον 58χρονο άντρα που ήταν έτοιμος να βγει σε σύνταξη και να απολαύσει τη ζωή του - Περιγράφει πώς σκόπευε να «χτίσει» εκ νέου το πλάνο της ζωής του και εξιστορεί το περιστατικό με ένα τηλεφώνημα, λίγα λεπρά πριν τη δολοφονία του 

Μαρτυρία σοκ για το έγκλημα στον Ασπρόπυργο: «Ακούστηκαν οι πυροβολισμοί από το τηλέφωνο»
«Λίγες ημέρες πριν φύγει για το τελευταίο του ταξίδι ο Σώτος τηλεφώνησε σε μία φίλη του για να την ενημερώσει για τα σχέδιά του, αλλά και για να  της αφήσει τα κλειδιά του σπιτιού του. 
Ξαφνικά, της λέει ''μην κλείσεις ακούω θόρυβο μέσα στο σπίτι''. Η γραμμή παραμένει ανοιχτή και η κοπέλα τον ακούει να λέει "για όνομα του Θεού άνθρωπέ μου, κατέβασε το όπλο". Και μετά ακούγεται ένας πυροβολισμός. 
Ήρθε το ΕΚΑΒ, η αστυνομία αλλά ήταν πλέον αργά. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος».

Αυτή είναι η συγκλονιστική μαρτυρία της θείας του άτυχου 58χρονου ναυτικού, ο  οποίος έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του στον Ασπρόπυργο. 


Μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr, η γυναίκα αποκαλύπτει: «
Ετοιμαζόταν να βγει στη σύνταξη. Είχε πια κουραστεί και ταλαιπωρηθεί.  Ηταν πολλά χρόνια στα καράβια. Είμαστε όλοι σε κατάσταση σοκ.
Αυτές τις μέρες ετοιμαζόταν να κάνει το τελευταίο του ταξίδι». 
Κλείσιμο

Ο Σωτος, στα 58 του χρόνια, όπως λέει η θεία του, ήταν ένας άνθρωπος που είχε ζήσει τη ζωή του έντονα, έχοντας κάνει αμέτρητα ταξίδια ως ναυτικός μηχανικός στα καράβια όλα αυτά τα χρόνια. Παντρεμένος δύο φορές έγινε πατέρας σε νεαρή ηλικία αφού ο γιος του σήμερα είναι σχεδόν τριάντα ετών και ζει με τη μητέρα του εδώ και χρόνια στο Ντουμπάι, ενώ με την δεύτερη σύζυγό του με καταγωγή από την Ονδούρα χώρισε πριν περίπου τρία χρόνια.

«Η ζωή του ήταν πολύ ήρεμη, είχε πλέον αποφασίσει από πέρυσι να σταματήσει τα ταξίδια να ηρεμήσει και για το λόγο αυτό άνοιξε ένα ψιλικατζίδικο. Το πάλευε αλλά δεν πήγαινε πολύ καλά. Αυτές τις μέρες ετοιμαζόταν να κάνει το τελευταίο του ταξίδι και νωρίτερα το μοιραίο βράδυ είχε ετοιμάσει τη βαλίτσα του. Να σας πω και ότι την προηγούμενη ημέρα είχαν προσπαθήσει άγνωστοι να μπουν στο σπίτι, αλλά χτύπησε ο συναγερμός».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης