Στη γειτονιά του Παντελή Παντελίδη: Δείτε τι λένε συγκλονισμένοι οι κάτοικοι

Στη γειτονιά του Παντελή Παντελίδη: Δείτε τι λένε συγκλονισμένοι οι κάτοικοι

Με λουλούδια και σημειώματα, τα οποία αφήνουν έξω από την καφετέρια του αδερφού του, «αποχαιρετούν» τον Παντελή οι κάτοικοι της Νέας Ιωνίας - «Ήταν ένα σεμνό παιδί. Αν δεν ήξερες ότι ήταν ο Παντελίδης δεν το καταλάβαινες ότι είναι καλλιτέχνης», δήλωσε συγκινημένος ο θείος του

Στη γειτονιά του Παντελή Παντελίδη: Δείτε τι λένε συγκλονισμένοι οι κάτοικοι
Συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό χαμό του «δικού τους ανθρώπου» είναι οι κάτοικοι της γειτονιάς στη Νέα Ιωνία όπου βρίσκεται το πρακτορείο ΟΠΑΠ της μητέρας του Παντελή Παντελίδη
αλλά και η καφετέρια του αδερφού του, στην οποία σύχναζε ο άτυχος τραγουδιστής και μιλούσε με τους θαυμαστές του.

Κλείσιμο
Πολλοί από τους γείτονες έχουν αφήσει έξω από το καφέ λουλούδια και σημειώματα, εκφράζοντας τη θλίψη τους για τον θάνατο αυτού του νέου ανθρώπου, που ήταν αγαπητός σε όλους, αλλά και την συμπαράστασή τους για την οικογένειά του.

«Παντελή μου, σε ζήλεψαν οι άγγελοι και σε πήραν από εμάς που σε λατρέψαμε και από αυτούς που σε ζηλέψαμε. Ικανοποιήθηκαν τώρα; Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας. Καλό ταξίδι», έγραφε ένα από τα πολυάριθμα σημειώματα που άφησαν γνωστοί και φίλοι του λαϊκού τραγουδιστή. «Καλό παράδεισο, Παντελή, να τραγουδάς από ψηλά»
, έγραψε στο τζάμι της καφετέρια κάποιος άλλος, ενώ πολλές ήταν οι κάρτες που μετέφεραν τα συλλυπητήρια των γειτόνων στην οικογένεια του τραγουδιστή.

«To πρωί με πήραν τηλέφωνο και συγκεκριμένα η κόρη μου και μου είπε για το θάνατο του Παντελή», είπε δακρυσμένος ο θείος του τραγουδιστή που βρέθηκε μαζί με άλλους γείτονες έξω από το πρακτορείο. «Από αυτή τη γειτονιά ξεκίνησε. Ερχόταν συχνά στο μαγαζί και βοηθούσε τη μητέρα του. Ήταν ένα σεμνό παιδί. Αν δεν ήξερες ότι ήταν ο Παντελίδης δεν το καταλάβαινες ότι είναι καλλιτέχνης», συμπλήρωσε συγκινημένος ο άνδρας. 

«Τον γνωρίζαμε πριν γίνει γνωστός. Όπως ήταν παλιά έτσι και είχε μείνει μέχρι τώρα. Ένα αγνό παιδί», είπε μια γειτόνισσα για τον Παντελή Παντελίδη, ο οποίος κατά κοινή ομολογία είχε παραμείνει προσγειωμένος και απλός, παρά την τεράστια επιτυχία που του χάρισαν τα τραγούδια του.

Όπως είπε στο protothema.gr ένας άνδρας που μένει πάνω από το πρακτορείο ΟΠΑΠ της μητέρας του, ο 33χρονος άνδρας ήταν πάντα πολύ κεφάτος και πολύ φιλικός με τον κόσμο. «Η καφετέρια του αδερφού του ήταν πάντα γεμάτη από νεολαία χάρη σ' αυτόν», είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι ο τραγουδιστής βοηθούσε την οικογένειά του για χρόνια. 

Δείτε τι δηλώνουν οι κάτοικοι της γειτονιάς για τον «δικό τους άνθρωπο»





Δείτε τι δήλωσε στο protothema.gr o θείος του Παντελή Παντελίδη



Συγκινητικά μηνύματα συνοδεύουν τις ανθοδέσμες έξω από το καφέ






Φίλοι και γείτονες εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους



Μηνύματα θλίψης για τον ξαφνικό χαμό του νέου άνδρα



Γείτονες έχουν συγκεντρωθεί έξω από το πρακτορείο ΟΠΑΠ της μητέρας του 33χρονου





Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί και έξω από το σπίτι της οικογένειας Παντελίδη


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης