Ο 56χρονος ψαράς αναστάτωσε την περιοχή γύρω από τον αερολιμένα «Ν. Καζαντζάκης» με τις εκρήξεις που προκαλούσε μέρα- μεσημέρι με αποτέλεσμα να ενημερωθούν άμεσα τα στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Λιμενικού που τον συνέλαβαν
Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου παραπέμφθηκε με κατηγορίες για παράνομη αλιεία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί εκρηκτικών υλών ένας λαθραλιέας που ψάρευε με δυναμίτιδα κοντά στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
Ο 56χρονος ψαράς αναστάτωσε την περιοχή γύρω από τον αερολιμένα «Ν. Καζαντζάκης» με τις εκρήξεις που προκαλούσε μέρα- μεσημέρι, με αποτέλεσμα να ενημερωθούν άμεσα τα στελέχη του γραφείουΑσφάλειας του
Λιμενικού τα οποία επενέβησαν και του φόρεσαν χειροπέδες.
Κλείσιμο
Στην κατοχή του 56χρονου κατασχέθηκαν οι εκρηκτικές ύλες που χρησιμοποιούσε στο παράνομο ψάρεμα και τα αλιεύματα που είχε μαζέψει, συγκεκριμένα ψάρια του είδους «σάλπα» συνολικού βάρους 13 κιλών, τα οποία θα διατεθούν σε δημοπρασία όπως ορίζει ο νόμος.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.