Οπλοστάσιο στο σπίτι ηλικιωμένου στην Ροδόπη

Κατά την διάρκεια έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ένας 73χρονος άνδρας είχε στην κατοχή του ένα ολόκληρο οπλοστάσιο και ποσότητα λαθραίου καπνού, τα οποία οι αστυνομικοί κατέσχεσαν

Άλλα περίμεναν και άλλα βρήκαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής, όταν έκαναν έρευνα στην κατοικία ενός ηλικιωμένου σε χωριό της Ροδόπης, ακολουθώντας πληροφορίες που είχαν για κατοχή ναρκωτικών. Αν και μόνο ναρκωτικά δεν βρήκαν, ο ιδιοκτήτης δεν γλίτωσε τις χειροπέδες.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 73χρονος άνδρας είχε στην κατοχή του ένα ολόκληρο οπλοστάσιο και ποσότητα λαθραίου καπνού. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα περίστροφο, ένα πιστόλι κρότου-λάμψης με 27 φυσίγγια, δυο κυνηγετικά όπλα, τρεις γεμιστήρες, τρία μαχαίρια μήκους 0,26 ως 0,50 εκατοστών και δυο συσκευασίες με καπνό βάρους 98 γραμμαρίων. 

Τα όπλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση στα εργαστήρια της Αστυνομίας
και ο καπνός στο αρμόδιο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι ανάλογοι φόροι και δασμοί για το δημόσιο, ενώ ο 73χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης κατηγορούμενος για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr