Εγκλημα στην Καλλιθέα: Φρικτό θάνατο είχε ο 63χρονος που βρέθηκε σε καταψύκτη

Εγκλημα στην Καλλιθέα: Φρικτό θάνατο είχε ο 63χρονος που βρέθηκε σε καταψύκτη

Οι δολοφόνοι έκλεισαν τη μύτη και το στόμα του,  πριν τον τοποθετήσουν στον καταψύκτη

Εγκλημα στην Καλλιθέα: Φρικτό θάνατο είχε ο 63χρονος που βρέθηκε σε καταψύκτη
Φρικτό θάνατο από τα χέρια των αδίστακτων δολοφόνων του είχε ο 63χρονος ναυτικός ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα σε καταψύκτη, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, Σουλτάνα Μαριανού, η οποία ανέλαβε να ερευνήσει τα αίτια του θανάτου του άτυχου άντρα, ο 63χρονος πέθανε από ασφυκτικό θάνατο που προήλθε από απόφραξη των αναπνευστικών οδών.

Όπως λέει η ιατροδικαστής, οι δολοφόνοι έκλεισαν τη μύτη και το στόμα του,  πριν τον τοποθετήσουν στον καταψύκτη, με αποτέλεσμα ο 63χρονος να μην μπορεί να αναπνεύσει.
Κλείσιμο

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες είχαν κλείσει το στόμα του με ένα πανί, ενώ ο άντρας είχε δεχθεί και δύο χτυπήματα στο κεφάλι. Ωστόσο, σύμφωνα με το πόρισμα, δεν ήταν θανατηφόρα.

Σημειώνεται ότι το θύμα βρέθηκε σε εμβρυακή στάση μέσα στον καταψύκτη, δεμένο χειροπόδαρα, ενώ η ιατροδικαστής εκτιμά ότι το πτώμα βρισκόταν στον καταψύκτη εδώ και έναν χρόνο, περίπου.

Παράλληλα, η αστυνομία επικεντρώνει τις έρευνές της πλέον όχι μόνο στην 45χρονη υπήκοο Βουλγαρίας, με την οποία συζούσε ο άτυχος άνδρας και είχαν αποκτήσει, μάλιστα, ένα παιδί, αλλά και στον 27χρονο γιο της από τον πρώτο γάμο της. Σημειώνεται ότι η 45χρονη έφυγε από την Ελλάδα, για τη Βουλγαρία, μαζί με το ανήλικο παιδί της, λίγες ημέρες πριν να δηλωθεί η εξαφάνιση του 65χρονου, από συγγενικό του πρόσωπο. Το ίδιο πρόσωπο είπε στην αστυνομία ότι λείπει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από τις καταθέσεις που είχε το θύμα σε τράπεζα. 

Η αστυνομία, που εκτιμά ότι η 45χρονη και ο 27χρονος γιος της βρίσκονται στη Βουλγαρία, έχει ενημερώσει σχετικά την Ιντερπόλ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης