Στην Αθήνα η Βανέσα Ρεντγκρέιβ - Επισκέπτεται δομές για τους πρόσφυγες

Στην Αθήνα η Βανέσα Ρεντγκρέιβ - Επισκέπτεται δομές για τους πρόσφυγες

Η βρετανίδα ηθοποιός, γνωστή για την ακτιβιστική της δράση, βρίσκεται στη χώρα μας.

Στην Αθήνα η Βανέσα Ρεντγκρέιβ - Επισκέπτεται δομές για τους πρόσφυγες
Στην Αθήνα βρίσκεται η βρετανίδα ηθοποιός Βανέσα Ρεντγκρέιβ. 

Η πολυβραβευμένη και γνωστή για την ακτιβιστική της δράση ηθοποιός θα επισκεφθεί δομές για τους πρόσφυγες και μάλιστα το μεσημέρι της Τρίτης θα βρίσκεται στον Ελαιώνα, μαζί με τον δήμαρχο της Αθήνας Γιώργο Καμίνη. 

Την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου θα παρακολουθήσει την παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη» που ανέβηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Κλείσιμο
Η Βανέσα Ρεντγκρέιβ υπήρξε πάντα υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το δράμα των προσφύγων της Σμύρνης, που γνώρισε μέσω του έργου «Σμύρνη μου Αγαπημένη», την συγκλόνισε. Το σημερινό δράμα των προσφύγων της Συρίας που φτάνουν στα ίδια ελληνικά νησιά, υπό παρόμοιες συνθήκες και φιλοξενούνται και πάλι από τους Έλληνες την έκανε υπέρμαχο του θέματος. Πρόσφατα, διοργάνωσε φιλανθρωπικές παραστάσεις στο Λονδίνο για την συγκέντρωση χρημάτων για τους πρόσφυγες. Η τραγωδία της Σμύρνης πιστεύει πως θα έπρεπε να είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη για να αφυπνίζει συνειδήσεις και να μην ζούμε παρόμοιες τραγωδίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης