Θρίλερ για γνωστό ιδιοκτήτη ιδιωτικών σχολείων στο σπίτι του στην Εκάλη

Θρίλερ για γνωστό ιδιοκτήτη ιδιωτικών σχολείων στο σπίτι του στην Εκάλη

Όταν ο γνωστός ιδιοκτήτης ιδιωτικών σχολείων επέστρεψε με την οικογένειά του στο σπίτι τους στην Εκάλη, τους επιτέθηκε ένας από τους τρεις διαρρήκτες που προσπαθούσαν να ληστέψουν το οίκημα

Θρίλερ για γνωστό ιδιοκτήτη ιδιωτικών σχολείων στο σπίτι του στην Εκάλη
Πρόσωπο με πρόσωπο ήρθε χθες το βράδυ, πασίγνωστος ιδιοκτήτης ιδιωτικών σχολείων με τρεις διαρρήκτες, που επιχείρησαν να αρπάξουν, από την ιδιωτική του κατοικία στην Εκάλη, χρήματα και κοσμήματα.

Το συμβάν διαδραματίστηκε λίγο μετά τις οχτώ το βράδυ όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μαζί με τη σύζυγο και τα δυο ανήλικα παιδιά τους επέστρεφαν ανυποψίαστοι στο σπίτι τους. Όταν μπήκαν με το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ, ένας... τσιλιαδόρος χτύπησε με μία βαριοπούλα το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και τους αιφνιδίασε.

Οι τρεις διαρρήκτες, που είχαν ήδη εισβάλει στο σπίτι, ψάχνοντας κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας και μετρητά, άκουσαν το θόρυβο και υποψιάστηκαν ότι οι ιδιοκτήτες επέστρεψαν, με αποτέλεσμα να το βάλουν στα πόδια. Πήραν μαζί τους δυο χρηματοκιβώτια, από τα οποία το ένα τους έπεσε στην είσοδο του σπιτιού.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού χωρίς να βγει από το αμάξι κινητοποιήθηκε άμεσα προκειμένου να κυνηγήσει τους διαρρήκτες. Αμέσως, έκανε όπισθεν και χτύπησε ένα άλλο αυτοκίνητο, με το οποίο πιθανότατα είχαν φτάσει οι διαρρήκτες στη μονοκατοικία, που βρίσκεται επί της οδού Δανάης, στην Εκάλη.

Η υπόθεση διερευνάται από την αστυνομίκη διεύθυνση της περιοχής.
Κλείσιμο








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης