Εξώδικη διαμαρτυρία της Ένωσης Νοσηλευτών για τον αποκλεισμό τους από προκήρυξη του ΑΣΕΠ

Εξώδικη διαμαρτυρία της Ένωσης Νοσηλευτών για τον αποκλεισμό τους από προκήρυξη του ΑΣΕΠ

Η ΕΝΕ διαμαρτύρεται για την ταλαιπωρία χιλιάδων μελών της και καλεί τους αρμόδιους φορείς να προβούν στην παράταση της προθεσμίας υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη

Εξώδικη διαμαρτυρία της Ένωσης Νοσηλευτών για τον αποκλεισμό τους από προκήρυξη του ΑΣΕΠ
Αποκλεισμένοι από τη διαδικασία ηλεκτρονικής συμμετοχής σε προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά σε θέσεις νοσηλευτών στο ΕΣΥ καταγγέλλουν ότι είναι οι εκπρόσωποι του κλάδου και ζητούν την παράταση της προθεσμίας - εκπνέει την Τρίτη 1 η Δεκεμβρίου. Επισημαίνουν δε το γεγονός ότι ο αποκλεισμός αυτός συμβαίνει σε μία μείζονα στιγμή για τον κλάδο των νοσηλευτών καθώς η προηγούμενη προκήρυξη για προσλήψεις νοσηλευτών χρονολογείται από το 2009.
 
Σύμφωνα με την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας (ΕΝΕ), το ενδιαφέρον των νοσηλευτών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) για τη συγκεκριμένη προκήρυξη ήταν πολύ μεγάλο, ωστόσο ελάχιστοι ενδιαφερόμενοι κατάφεραν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στην προκήρυξη 5Κ, καθώς η πρόσβαση στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ ήταν αδύνατη κατά τις περισσότερες ώρες της ημέρας, ενώ ανάλογα προβλήματα είχαν προκύψει και τις πρώτες ημέρες υποβολής των αιτήσεων, όπως μας αναφέρουν καθημερινά εκατοντάδες μέλη μας που προσπαθούν να υποβάλλουν την αίτηση.
 
Όπως καταγγέλλουν, σε κάθε προσπάθεια εισαγωγής, το αποτέλεσμα ήταν το εξής μήνυμα: «Σύστημα απασχολημένο / System busy. Ο Server αυτή την στιγμή παρουσιάζει μεγάλο φόρτο και δεν μπορεί να σας εξυπηρετήσει. Παρακαλούμε ανοίξτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης (Internet Explorer, Firefox, Chome, Safari, Opera, κ.α.) και συνδεθείτε από εκεί. Εναλλακτικά, δοκιμάστε αργότερα». Μάλιστα, αναφέρουν ότι το πρόβλημα παραμένει και κατά την είσοδο από άλλα προγράμματα περιήγησης και παρατηρείται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.
 
Επιπροσθέτως, όλο το Σαββατοκύριακο ήταν εκτός λειτουργίας το σύστημα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, οπότε ήταν αδύνατη η εισαγωγή στην εφαρμογή του e-παραβόλου.
 
Η ΕΝΕ διαμαρτύρεται για την απαράδεκτη κατάσταση και την ταλαιπωρία χιλιάδων μελών της και καλεί τους αρμόδιους φορείς να προβούν άμεσα στην παράταση της προθεσμίας υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη 5Κ, τουλάχιστον πέντε ημερών, με ταυτόχρονη αναβάθμιση του τεχνικού συστήματος, ώστε να μην παρατηρηθούν ανάλογα φαινόμενα, καθώς και σε αντίστοιχη παράταση της προθεσμίας αποστολής των δικαιολογητικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης