Τζόκερ: Σήμερα κληρώνει, αύριο πληρώνει (;)

Τζόκερ: Σήμερα κληρώνει, αύριο πληρώνει (;)

«Φρενίτιδα» για τα 7,4 εκατ. ευρώ που μοιράζονται σήμερα στους νικητές της πρώτης κατηγορίας - Έπειτα από 12 συνεχόμενα τζακ-ποτ, θα βρεθεί νικητής ή θα εκτοξευθεί εκ νέου η «μπάνκα»;

Τζόκερ: Σήμερα κληρώνει, αύριο πληρώνει (;)
Στους ρυθμούς του Τζόκερ κινούνται εκατομμύρια Έλληνες -και αυτή- την Κυριακή, καθώς, μετά τα συνεχόμενα τζακ-ποτ, οι νικητές της πρώτης κατηγορίας θα μοιραστούν σήμερα 7,4 εκατ. ευρώ.

Ήδη, από το πρωί, η κίνηση σε πολλά πρακτορεία είναι αυξημένη, καθώς οι Έλληνες, εν μέσω κρίσης, ελπίζουν ότι, τζογάροντας, θα έχουν μια ευκαιρία να βελτιώσουν τις συνθήκες της ζωής και της καθημερινότητάς τους.

Κλείσιμο

Τις τελευταίες ώρες κάνουν ουρές στα πρακοτερία γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας για να διεκδικήσουν μια θέση στο όνειρο των 7,4 εκατ. ευρώ.

Μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής είχαν ήδη παιχτεί περισσότερες από 6,5 εκατ. στήλες, ενώ αντίστοιχα κάθε λεπτό που περνούσε έμπαιναν στο παιχνίδι 8.000 στήλες. Σύμφωνα με έγκυρες προβλέψεις, με αυτό το ρυθμό η κλήρωση αναμένεται να συγκεντρώσει το απίστευτο πλήθος των 12 εκατ. στηλών, που σημαίνει ότι το διανεμόμενο ποσό θα ξεπεράσει ακόμη και τα 7,4 εκατ. €!

Όσο πλησιάζουμε προς την καταληκτική προθεσμία της κατάθεσής δελτίων, που είναι 9:30 απόψε το βράδυ, αναμένεται να επικρατήσει πανζουρλισμός εντός των πρακτορείων από το πλήθος κόσμου που θα εισέρχεται για να δοκιμάσει την τύχη του. Γι’ αυτό σας συμβουλεύουμε να μην το αφήσετε για τελευταία στιγμή.

Το αστρονομικό ποσό των 7.400.000€ έχει συγκεντρωθεί στην πρώτη κατηγορία του 5+1 μετά από 12 συνεχόμενα ΤΖΑΚΠΟΤ χωρίς κανείς να καταφέρει να προβλέψει σωστά τους μαγικούς αριθμούς.

Άτομα κάθε ηλικίας συρρέουν στα πρακτορεία, ευελπιστώντας να είναι οι νικητές.

Όπως λέει στο protothema.gr ο κ. Σπύρος Σαλταμπούρας, που εργάζεται σε Πρακτορείο στην πλατεία των Αγίων Αναργύρων Αττικής, «τα ποσά για το τζόκερ μπορεί να ξεκινούν από 5 ευρώ και να φτάνουν μέχρι και τα 150 ευρώ. Η κίνηση είναι αυξημένη από το πρωί ενώ αναμένουμε και τους ενδιαφερόμενους της τελευταίας στιγμής».





Ο κ. Δημήτρης Παπαδάκης, συνταξιούχος, εάν κερδίσει το τζόκερ θα εγκαταλείψει την Αθήνα και θα εγκατασταθεί στην πατρίδα του την Κρήτη, ξέγνοιαστος και... εκατομμυριούχος, όπως λέει.

Άλλος ένας «οπαδός» του τζόκερ είναι και ο κ. Νίκος Παναγιώτου. «Εάν κερδίσω θα πάω στην Καρδίτσα, απ' όπου κατάγομαι, αφού θα έχω λύσει το οικονομικό μου πρόβλημα». 

Ούτε ο Αμπντάλ από την Αίγυπτο αντιστάθηκε στο αστρονομικό ποσό των 7.400.000, ο οποίος ευελπιστεί να κερδίσει για να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, ξεκινώντας από Μαϊάμι. 

Θυμίζουμε ότι στην προηγούμενη κλήρωση (υπ' αριθμόν 1656), για ακόμη μία φορά, δεν βρέθηκε νικητής, παρά την τεράστια συμμετοχή -παίχτηκαν συνολικά 8.906.759 στήλες.

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν στην κλήρωση της Πέμπτης (26/11) είναι οι: 18, 22, 23, 25 και 37 και Τζόκερ ο αριθμός 14. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κληρωτίδα «έβγαλε» πέντε 5άρια.

Οι «κακόπιστοι», πάντως, λένε ότι θα υπάρξει και νέο τζακ-ποτ, καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης