Ένα δίχρονο αγοράκι Αφγανικής καταγωγής αγνοείται από το πρωί αφού έπεσε από τα χέρια των γονιών του ενώ μεταφέρονταν με βάρκα, εν μέσω ισχυρής βροχόπτωσης και δυνατών ανέμων, από τα παράλια της Τουρκίας στη βόρεια Λέσβο μαζί με άλλους 50 μετανάστες.
Όπως έγινε γνωστό, το μικρό παιδί βγήκε από το σωσίβιο από το οποίο το κρατούσαν οι γονείς του και βρέθηκε στη θάλασσα.
Κλείσιμο
Φτάνοντας σε ακτή κοντά στη Σκάλα Συκαμνιάς ενημέρωσαν εθελοντές που δρούσαν στην περιοχή. Άμεσα ειδοποιήθηκε ο θάλαμος επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος από εθελοντές και στη συνέχεια ξεκίνησε επιχείρηση έρευνας, ενώ ενημερώθηκε και ο τουρκικός θάλαμος επιχειρήσεων.
Οι έρευνες, μέχρι και αργά το απόγευμα που διακόπηκαν, είχαν αποβεί άκαρπες.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη