Σε λειτουργία η νέα μαρίνα Ρόδου

Σε λειτουργία η νέα μαρίνα Ρόδου

Ήδη υποδέχεται και φιλοξενεί σκάφη αναψυχής - Διαθέτει 382 θέσεις ελλιμενισμού σκαφών

Σε λειτουργία η νέα μαρίνα Ρόδου
Ξεκίνησε την δοκιμαστική λειτουργία της η νέα μαρίνα της Ρόδου και ήδη υποδέχεται και φιλοξενεί σκάφη αναψυχής.

Όπως ανακοινώθηκε, στην πρώτη φάση ανάπτυξής της η νέα Μαρίνα Ρόδου θα διαθέτει 382 θέσεις ελλιμενισμού σκαφών, ενώ ο ελλιμενισμός θα γίνεται με ειδικά μέσα και από εξειδικευμένο προσωπικό, απαλλάσσοντας τον φιλοξενούμενο από ταλαιπωρίες και κινδύνους.

Κλείσιμο


Η νέα Μαρίνα της Ρόδου, όπως τονίζεται, παρέχει στον επισκέπτη ασφαλή και λειτουργική διαμονή καθ΄ όλη την διάρκεια παραμονής του. Μάλιστα διαθέτει ενοποιημένο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου, παρακολούθησης, διαχείρισης, λειτουργίας, και ασφάλειας των χερσαίων και θαλάσσιων εγκαταστάσεων της.



Ο πελάτης πληροφορείται άμεσα για όλες τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις και τις προσφερόμενες υπηρεσίες, επικοινωνώντας είτε με την υπηρεσία υποδοχής, είτε μέσα από το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης της Μαρίνας χρησιμοποιώντας smartphone, tablet ή υπολογιστή. Στην υποδοχή υπάρχει χώρος για την εκτύπωση εγγράφων και φαξ των πελατών, καθώς και Βusiness Center.

Η Μαρίνα διαθέτει πλήρες ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων "booking- berthing" και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου το αίτημά τους και να λαμβάνουν άμεσα απάντηση.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης