Ξιφία 360 κιλών έπιασε στα δίχτυα του ένας ψαράς στην Δυτική Ελλάδα.
«Καθώς έφθασα στη μέση κατά τη διάρκεια του μαζέματος του αθερινοιχτου που είχα ρίξει, ένοιωσα ξαφνικά ένα τράνταγμα δυνατό και το δίχτυ έγινε ασήκωτο. Έσκυψα να δω τι είχε γίνει και τότε άρχισε να με ταρακουνά κάτι δυνατό. Ξαναπροσπάθησα δεύτερη φορά σιγά σιγά και τότε είδα κάτι απίστευτο! Ένας ξιφίας περίπου 4 μέτρων να έχει πιαστεί για τα καλά στο δίχτυ και να προσπαθεί να ξεφύγει. Αποβάλλοντας γρήγορα την αρχική έκπληξη άρχισα να ενεργώ διαφορετικά. Το έφερα σιγά σιγά στο σκάφος μου και το έδεσα για να είμαι σίγουρος ότι δεν φύγει», περιέγραψε ο ψαράς Στέφανος Λυσάρης που ενώ είχε ρίξει τα δίχτυα του έξω από τον Αστακό.
Τελικά ο παράξενος ξιφίας μεταφέρθηκε σε αποθήκη που διατηρεί ο ψαράς και αφού τεμαχίστηκε ένα μέρος μοιράστηκε σε φίλους και ένα άλλο έγινε μεζές στα ουζάδικα της περιοχής.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.