«Βλέπουν» Ρούπα για τη ληστεία στο «Σωτηρία», σύμφωνα με δημοσίευμα

«Βλέπουν» Ρούπα για τη ληστεία στο «Σωτηρία», σύμφωνα με δημοσίευμα

Πηγή της ΕΛ.ΑΣ., αναφέρει πως ενδεχομένως η Πόλα Ρούπα έχει πληγεί από την… οικονομική κρίση και δεν αποκλείεται να προέβη σε αυτή την εξαιρετικά παρακινδυνευμένη ενέργεια, γράφει το ρεπορτάζ της εφημερίδας

«Βλέπουν» Ρούπα για τη ληστεία στο «Σωτηρία», σύμφωνα με δημοσίευμα
Το ενδεχόμενο «ρίσκο» της Πόλας Ρούπα να εξοικονομήσει χρήματα διαπράττοντας τη χθεσινή ένοπλη ληστεία τράπεζας μέσα στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» εξετάζουν υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., αναλύοντας το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα της τράπεζας, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει σήμερα ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος».


Το δημοσίευμα αναφέρει, ότι οι πρώτες εικόνες δεν φαίνεται να αποκλείουν τη συγκεκριμένη εκδοχή, που αρχικά φάνταζε απομακρυσμένη, όπως επισημαίνουν τα ίδια στελέχη. 
Κλείσιμο

«Αν δεν πρόκειται για κάποια που “αντέγραψε” τη μεθοδολογία, ύποπτες είναι η Πόλα Ρούπα, η γυναίκα της “ΟΛΑ” και των “Διστομιτών” ή τουλάχιστον κάποια γυναίκα που κινείται στην ποινική νεοτρομοκρατία», δηλώνει υψηλόβαθμος αξιωματικός της Αστυνομίας. 

Πηγή της ΕΛ.ΑΣ., αναφέρει επίσης, κατά το ρεπορτάζ, πως ενδεχομένως η Πόλα Ρούπα έχει πληγεί από την… οικονομική κρίση και δεν αποκλείεται να προέβη σε αυτή την εξαιρετικά παρακινδυνευμένη ενέργεια, παρά τους κινδύνους πιθανής σύλληψης, που θα έφερναν σε δυσμενή κατάσταση την ίδια και κυρίως το παιδί της. Ανεξάρτητα αν οι ενδείξεις συμμετοχής της στη ληστεία συμπληρωθούν με στοιχεία, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να έχει βρει καταφύγιο στην Αττική, καταλήγει η εφημερίδα. 

Ακόμη ερευνάται αν πρόκειται για τη γυναίκα της «Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών» και των «ληστών του Διστόμου με τα μαύρα» που έχει συμμετάσχει σε τουλάχιστον δύο ληστείες ( Γαλατά Τροιζηνίας και Σπέτσες) και δύο τρομοκρατικές επιθέσεις (γραφεία ΝΔ και πρεσβεία Ισραήλ) αν και δεν φαίνεται να ταιριάζουν αρκετά τα ηλικιακά χαρακτηριστικά, καθώς εκείνη φαίνεται να είναι μικρότερης ηλικίας από αυτή της χθεσινής ληστείας. 

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν συνεργός ή συνεργοί στη ληστεία να ήταν ασύλληπτα μέλη των «ληστών του Διστόμου με τα μαύρα», όπως οι Γιώργος Πετρακάκος, Μάριος Σεΐσίδης κ.ά. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης