Μυστήριο καλύπτει το πρόσωπο του υπερτυχερού του ΤΖΟΚΕΡ ο οποίος κατάφερε να κερδίσει το ποσό των 9.526.392,58 ευρώ με ένα δελτίο το οποίο κόστισε 3 ευρώ.
Το δελτίο παίχτηκε στην περιοχή της Αθήνας και το... «γούρικο» πρακτορείο ήταν αυτό των Βασίλη Γκίνη και Θωμά Λιάλια που βρίσκεται στην οδό Πιπίνου 49 και Καλύμνου 42.
Το protothema.gr επικοινώνησε, σήμερα Τρίτη, με τον ΟΠΑΠ και μέχρι στιγμής ο νέος εκατομμυριούχος δεν έχει κάνει την εμφάνιση του για να παραλάβει την πολυπόθητη επιταγή και αρκετοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται πότε θα γίνει αυτό και γιατί καθυστερεί.
Κλείσιμο
Πάντως οι δύο ιδιοκτήτες του Πρακτορείου πήραν γλυκά για να γιορτάσουν δεόντως το γεγονός, καθώς όπως δήλωσαν είναι σημαντικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε μια υποβαθμισμένη περιοχή όπως αυτή της Κυψέλης. Κράτησαν βέβαια και κάποια γλυκάκια σε περίπτωση που εμφανιστεί σύντομα ο μυστηριώδης υπερτυχερός.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events