Τα «γύρισε» ο Βούλγαρος παιδοκτόνος ενώπιον της ανακρίτριας

Τα «γύρισε» ο Βούλγαρος παιδοκτόνος ενώπιον της ανακρίτριας

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ανακριτικό γραφείο ο κατηγορούμενος επέμεινε στην άρνησή του ότι δολοφόνησε το παιδί άλλα διαφοροποιήθηκε σε ό,τι αφορά στην εξαφάνιση της σορού και συγκεκριμένα σε ό,τι ακολούθησε με τον τεμαχισμό του πτώματος

Τα «γύρισε» ο Βούλγαρος παιδοκτόνος ενώπιον της ανακρίτριας
Διαφοροποιείται τώρα από την αρχική του απολογία ο 27χρονος δράστης στην υπόθεση της 4χρονης Άννυ. Ο πατέρας του κοριτσιού, που έχει ομολογήσει ότι τεμάχισε το παιδί του, απολογούνταν σήμερα συμπληρωματικά στην ανακρίτρια από τρεις και πλέον ώρες.

Σύμφωνα με πληρηφορίες, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ανακριτικό γραφείο ο κατηγορούμενος επέμεινε στην άρνησή του ότι δολοφόνησε το παιδί άλλα διαφοροποιήθηκε σε ό,τι αφορά στην εξαφάνιση της σορού και συγκεκριμένα σε ό,τι ακολούθησε με τον τεμαχισμό του πτώματος.

Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληρηφορίες, φέρεται να επιχείρησε να εμπλέξει στην όλη υπόθεση και τον φίλο του, Νίκι, ο οποίος ήταν εκείνος που αποκάλυψε στις αρχές το φρικιαστικό έγκλημα του 27χρονου πατέρα.

«Το παιδί πέθανε είτε από παθολογικά αιτία ή από άλλο λόγο που δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να αποκαλύψουμε δημοσίως» τόνισε σε δηλώσεις του ο συνήγορος του 27χρονου, Παναγιώτης Χρυσικάκης. Ο ίδιος ανέφερε πως ο εντολέας του δεν απάντησε σε όλα τα ερωτήματα της ανακρίτριας.

Εν τω μεταξύ, οι ανακριτικές αρχές ερευνούν όλα τα σενάρια καθώς στα χέρια τους έχουν ανώνυμη επιστολή στην οποία αφήνονται αιχμές για κύκλωμα παιδοφιλίας η εμπορίας οργάνων.

«Σάββα δεν είσαι μόνος, είμαι δίπλα σου» είπε η μητέρα του στον κατηγορούμενο στο σύντομο τετ α τετ που είχαν έξω από το γραφείο της ανακρίτριας, ενώ ο δράστης της έστειλε ένα φιλί.

Η μητέρα του 27χρονου καταθέτοντας χθες στην ανακρίτρια αποκάλυψε πως νωρίτερα είχε δεχθεί τηλεφώνημα από τη μητέρα του παιδιού μέσα από το φυλακη.

Όπως είπε η ίδια, η μητέρα της Άννυ της ζήτησε να πει ψέματα στη δικαστική λειτουργό ότι αφενός είχε αφήσει το παιδί σε εκείνη και όχι στον γιο της και αφετέρου ότι ο 27χρονος σύντροφός της το πήρε όταν εκείνη πούλησε το τάμπλετ της Άννυς για να πάρει τσιγάρα.

Η ίδια εξακολουθεί να πιστεύει πως ο γιος της δεν σκότωσε την Άννυ, ενώ δεν απέκλεισε το σενάριο το παιδί να πουλήθηκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης