Σοκ στη Σαλαμίνα: Βρήκε στο γκαράζ νεκρό τον σύζυγό της με την ερωμένη του

Σοκ στη Σαλαμίνα: Βρήκε στο γκαράζ νεκρό τον σύζυγό της με την ερωμένη του

Ο άντρας έφερε τραύματα στο κεφάλι και η γυναίκα στην κοιλιακή χώρα, ενώ το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε δίπλα από το άψυχο κορμί του 35χρονου

Σοκ στη Σαλαμίνα: Βρήκε στο γκαράζ νεκρό τον σύζυγό της με την ερωμένη του
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Σαλαμίνα από το διπλό έγκλημα στην περιοχή του Φοίνικα. Σύμφωνα με την αστυνομία το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης βρέθηκαν νεκροί μέσα σε ένα αυτοκίνητο ένας 35χρονος άντρας και μια 44χρονη γυναίκα. Ειδικότερα, ο άντρας έφερε τραύματα στο κεφάλι και η γυναίκα στην κοιλιακή χώρα, ενώ το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε δίπλα από το άψυχο κορμί του 35χρονου.



Κλείσιμο


Οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο τα θύματα να είχαν μεταξύ τους παράνομη ερωτική σχέση και βάσει των μέχρι τώρα στοιχείων όλα δείχνουν πως πρόκειται για έγκλημα πάθους. Ο άτυχος 35χρονος, λιμενικός στο επάγγελμα, ήταν νιόπαντρος και έμενε μόνιμα μαζί με τη σύζυγό του στην περιοχή του Φοίνικα στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου.



Τα θύματα βρέθηκαν από συγγενή του 35χρονου μέσα στο γκαράζ του σπιτιού του. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η σύζυγος του 35χρονου ήταν εκείνη που αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα και κάλεσε την αστυνομία σε κατάσταση σοκ.





Οι γείτονες του νιόπαντρου ζευγαριού μιλούν για έναν ευτυχισμένο γάμο. Κάνουν λόγο για δύο νέα παιδιά που δεν έδιναν δικαιώματα και είχαν καλές σχέσεις με όλη τη γειτονιά. Μάλιστα, φαίνεται να σχεδίαζαν να αποκτήσουν και το πρώτο τους παιδάκι. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει ότι ο 35χρονος λιμενικός διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις με την 44χρονη, γνωστή οδοντοτεχνίτη της Σαλαμίνας, που με βάση ασφαλείς πηγές ήταν επίσης παντρεμένη και μάνα δύο ανήλικων παιδιών.



Ολοι μιλούν για έναν καλόκαρδο και χαμογελαστό νέο, που ποτέ δεν είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη και πάντα ήταν πολύ ήρεμος. Λάτρευε τη θάλασσα κι έκανε καταδύσεις, ενώ αγαπημένο του σπορ ήταν η ορεινή ποδηλασία.



Ποια ήταν, όμως, εκείνη η αφορμή που φαίνεται να όπλισε το χέρι του 35χρονου που φέρεται να πυροβόλησε εν ψυχρώ τη 44χρονη και λίγο αργότερα να έστρεψε το όπλο στον κρόταφό του κι να αυτοκτόνησε;

Οι δυο τους γνωρίζονταν αρκετό καιρό πριν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση τους άρχισε το 2012 κι από τότε όσο κι αν προσπάθησαν δε μπόρεσαν να χωρίσουν ποτέ.



Ατομα κοντά στα δύο θύματα μιλούν για μία σχέση πάθους, με πολλές και μεγάλες εντάσεις, όμως, κανείς δεν πίστευε ότι αυτή η σχέση θα είχε ένα τόσο τραγικό τέλος.











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης