Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής οδηγήθηκαν τέσσερις εξωτερικοί φρουροί οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για τη φύλαξη της κυρίας Βίκυς Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενη το τελευταίο διάστημα με ψυχολογικά προβλήματα.
Οι φρουροί συνελήφθησαν με την κατηγορία απελευθέρωσης κρατουμένου και το αδίκημα είναι αυταπάγγελτο.
Σημειώνεται ότι η απόδραση έγινε πιθανότατα μεταξύ 01:30 και 06:30 το πρωί, από την μπαλκονόπορτα του θαλάμου, όπου βρέθηκε ανοιχτό, αλλά όχι παραβιασμένο, το λουκέτο. Η Βίκυ Σταμάτη έφυγε παίρνοντας όλα της τα πράγματα.
Οι έρευνες της ασφάλειας είναι σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό της καθώς και για τη διευκρίνιση των συνθήκες κάτω από τις οποίες απέδρασε.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.