Το μέρος στο οποίο έκαναν τις δοκιμές τους ο Χριστόδουλος Ξηρός με τους «Πυρήνες» για να ανατινάξουν τις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκε από την αστυνομία.
Συγκεκριμένα πρόκειται για κτίσμα στο 29,5 χλμ. της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου έξω από το χωριό Λουτρόπυργος στο οποίο Ξηρός και Πυρήνες έκαναν δοκιμές με βόμβες για το μεγάλο χτύπημα. Οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής έχουν ήδη συγκεντρώσει πολλά στοιχεία τα οποία οδηγήθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για εξέταση, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με την Αστυνομία την περασμένη Δευτέρα εντοπίστηκε μετά απο αξιοποίηση πληροφοριών στο δήμο Νέας Περάμου Αττικής, κοντά στην εθνική οδό έξω από τον οικισμό του Λουτρόπυργου, ένας υπαίθριος χώρος όπου υπήρχαν τοίχοι από μπετόν στο οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε πραγματοποιηθεί δοκιμή με εκρηκτικά ως προσομοίωση για την ανατίναξη του εξωτερικού τοίχου των φυλακών Κορυδαλλού.
Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής μετέβη στο σημείο, διενήργησε αυτοψία στα σημεία φθοράς του τοίχου και συλλέχθηκαν ιχνοστοιχεία τα οποία μετεφέρθησαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για περαιτέρω εξέταση. Με την ανεύρεση του σημείου όπου έγινε η πρόβα τζενεράλε για το μεγάλο χτύπημα στις φυλακές Κορυδαλλού οι αστυνομικοί κλείνουν τον κύκλο των ερευνών για την επιχείρηση «Γοργοπόταμος».
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.