«Δεν είμαστε δολοφόνοι του Βαγγέλη εμείς»

«Δεν είμαστε δολοφόνοι του Βαγγέλη εμείς»

«Μας κάνανε bulling χθες όλοι όσοι ήρθαν και απειλούσαν και φώναζαν έξω από την εστία, αυτό που κάνανε για κάθε λογικό άνθρωπο είναι καταδικαστέο», λέει μιλώντας στο protothema.gr, ο  επικεφαλής των φοιτητών της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων για τα χθεσινά επεισόδια έξω από την εστία

«Δεν είμαστε δολοφόνοι του Βαγγέλη εμείς»
Κλίμα αναστάτωσης από χθες και μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα συνεχίζει να επικρατεί στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων με τους φοιτητές να μη μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν πως μετά το φρικτό τέλος του συμφοιτητή τους οι ίδιοι καλούνται τώρα να αντιμετωπίσουν ένα νέο Γολγοθά με καθημερινές επιθέσεις στη σχολή, όπως λένε, είτε αναφερόμενοι στο χθεσινό περιστατικό είτε σε σχολιασμούς τρίτων για το τι συμβαίνει εκεί μέσα όπως θα πει εξοργισμένος μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr ο Χρήστος επικεφαλής των δευτεροετών φοιτητών της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

«Είναι καταδικαστέο αυτό που έγινε δε μπορεί να ακούω κανέναν να το επιβραβεύει. Καταλαβαίνετε ότι μας κάνανε επί της ουσίας bulling; Το καταλαβαίνετε πως όλη η Σχολή μετά από αυτό το φρικτό τέλος που είχε ο Βαγγέλης δε μπορεί ακόμη να ηρεμήσει; Σα να μην έφτανε το σοκ που υπoστήκαμε όλοι τώρα έρχεται και αυτό, να μας επιτίθενται για να πετύχουν τι ακριβώς; Εμείς φταίμε; Ξέρετε είμαι πολύ στενοχωρημένος και ομολογώ σοκαρισμένος ακόμη για το χαμό του Βαγγέλη αλλά από κει και πέρα τίθεται και ένα θέμα σεβασμού και σε εμάς. Θεωρώ ότι είναι κρίμα να γίνονται τέτοιες ενέργειες δε νομίζω ότι έχουμε κάνει κάτι. Τα παιδιά φοβούνται δεν είναι εύκολο», θα πει και θα θυμηθεί τι ακριβώς συνέβη χθες και ενώ τόσο εκείνος όσο και πολλά ακόμη παιδιά ήταν στην τραπεζαρία.

Κλείσιμο


«Ήταν η ώρα του συσσιτίου και πολλά παιδιά και εγώ ήμασταν μέσα στην τραπεζαρία της εστίας. Ξαφνικά ακούμε την καθηγήτρια να μας λέει μείνετε όπως είστε γίνεται χαμός έξω φοβάμαι μη τυχόν και έχουμε φασαρίες. Αρχικά ακινητοποιηθήκαμε. Μετά μη ξέροντας τι μπορεί να γίνει φύγαμε όλοι και πήγαμε στα δωμάτιά μας. Δε θέλαμε κιόλας να μπούμε σε καμία διαδικασία περαιτέρω, δε θέλαμε ούτε να προκαλέσουμε ούτε τίποτα. Επικράτησε χαμός και αναστάτωση όπως καταλαβαίνετε», σημειώνει.



Ο Χρήστος καταλήγει πως όλα όσα ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό έχουν ένα σημαντικό βαθμό επικινδυνότητας καθώς κάποιοι από τους συμφοιτητές του έχουν στοχοποιηθεί και ως εκ τούτου αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρό πρόβλημα πλέον: «Εδώ ήρθαμε να μάθουμε μία τέχνη δεν είμαστε ούτε φονιάδες ούτε γίδια όπως μας αποκάλεσε κάποιος στην τηλεόραση χθες. Αυτά που ακούστηκαν πρέπει να γίνει κατανοητό ότι κάνουν κακό και στα συγκεκριμένα παιδιά αλλά και σε όλους μας. Εγώ αν είχα προσωπική εμπειρία και ήξερα κάτι να είστε σίγουροι ότι θα το έλεγα στην αστυνομία, δεν έχω προσωπική εμπειρία δεν μου είχε πει κάτι ο Βαγγέλης με τον οποίο έκανα παρέα έχω να σας πω. Θα πω πως ήταν ένα ήσυχο καλό παιδί δεν ενοχλούσε κανένα τακτικός και συνεπής και πως είναι τόσο κρίμα που δεν είναι ανάμεσά μας πια. Οι αστυνομικές  αρχές έχουν καταθέσεις και από εκεί θα βγουν τα συμπεράσματα. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που φταίμε για αυτό που συνέβη στο Βαγγέλη», καταλήγει.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης