Στην κηδεία του Βαγγέλη και η μάνα του εξαφανισμένου Μάριου Παπαγεωργίου

Στην κηδεία του Βαγγέλη και η μάνα του εξαφανισμένου Μάριου Παπαγεωργίου

Εξέφρασε τη συμπαράστασή της στην οικογένεια του 20χρονου - Σε μια αντίστοιχη ιστορία, επί ημέρες πίστευε πως το παιδί της ήταν ζωντανό και πως θα γυρνούσε κοντά της

Στην κηδεία του Βαγγέλη και η μάνα του εξαφανισμένου Μάριου Παπαγεωργίου
Στην Κρήτη ταξίδεψε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου η υπόθεση του οποίου επίσης συγκλόνισε το πανελλήνιο, προκειμένου να συμπαρασταθεί στην οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η Βαρβάρα Θεοδωράκη βρέθηκε στην κηδεία του 20χρονου φοιτητή, μαζί με συγγενείς της. Μέσω facebook, οι φίλοι του Μάριου Παπαγεωργίου αναφέρουν τα συγκινητικά λόγια του πατέρα του Βαγγέλη: «Βαγγέλη ίντα μου λεγες ψώμματα ότι περνάς καλά; Τα ψώμματα τελείωσαν τώρα θα πούμε μόνο αλήθειες»...

Κλείσιμο









Τα ίχνη του 26χρονου Μάριου χάθηκαν στις 9 Αυγούστου του 2012. Ο νεαρός είχε φύγει με το αυτοκίνητο του από το σπίτι που έμενε με τη μητέρα του χωρίς τίποτα να προμηνύει την τραγική εξέλιξη της υπόθεσης. Η γυναίκα την επόμενη μέρα είχε δεχθεί τηλεφώνημα από αγνώστους που της είχαν ζητήσει λύτρα 620.000 ευρώ για να απελευθερώσουν το παιδί της. 
Όμως, έπειτα από συμβουλή του 73χρονου οικογενειακού τους φίλου -που καταδικάστηκε ότι οργάνωσε την απαγωγή και σκότωσε τον Μάριο Παπαγεωργίου- δεν είχε ειδοποιήσει αμέσως τις Αρχές.

Η εξαφάνιση δηλώθηκε στις 17 Αυγούστου και όλο αυτό το διάστημα οι απαγωγείς διαβεβαίωναν τη μητέρα πως ο γιος της ζει και πως, εφόσον δώσει τα χρήματα, θα τον απελευθέρωναν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης