Μεσίστιες οι σημαίες για τον Βαγγέλη στα σχολεία των Ιωαννίνων
Στις 11:30, λίγο πριν την κηδεία του άτυχου 20χρονου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, το κουδούνι λήξης του σχολικού προγράμματος θα χτυπήσει και θα κλείσουν οι πόρτες των σχολείων
Πενθεί η εκπαιδευτική κοινότητα στα Ιωάννινα σήμερα, με τις σημαίες σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια θα κυματίζουν μεσίστιες. Από το πρωί, στις σχολικές αίθουσες γίνεται ενημέρωση των μαθητών ενάντια στη σχολική βία και τον εκφοβισμό.
Στις 11:30, λίγο πριν την κηδεία του άτυχου 20χρονου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, το κουδούνι λήξης του σχολικού προγράμματος θα χτυπήσει και θα κλείσουν οι πόρτες των σχολείων. Ωστόσο, σε συγκέντρωση ενάντια στα φαινόμενα βίας και εκφοβισμού, στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη, καλούν τους Γιαννιώτες, ο δήμος Ιωαννιτών, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου.
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ στον χώρο μπροστά από το δημαρχείο.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»