Χαλκιδική: Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες από πτώση αυτοκινήτου σε γκρεμό
Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκαν νεκροί ένας 27χρονος και μία νεαρή γυναίκα, ενώ με τραύματα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ένας 23χρονος και δύο 28χρονοι
Δυο νεκροί και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε, χθες τα ξημερώματα, στο 3ο χλμ. της επαρχιακής οδού Αδάμ - Δουμπιών, κοντά στον Άγιο Πρόδρομο Χαλκιδικής.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα -όλοι υπήκοοι Αλβανίας- υπό συνθήκες που ερευνώνται, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό, βάθους είκοσι μέτρων.
Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκαν νεκροί ένας 27χρονος και μία νεαρή γυναίκα (21 ετών), ενώ με τραύματα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ένας 23χρονος και δύο 28χρονοι.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας