Βουλγάρα πούλησε το μωρό της για 3.000 ευρώ

Βουλγάρα πούλησε το μωρό της για 3.000 ευρώ

Γυναικολόγος και συμβολαιογράφος στην παράνομη υιοθεσία βρέφους

Βουλγάρα πούλησε το μωρό της για 3.000 ευρώ
Ξεπούλησε το νεογέννητο μωρό της για 3.000 ευρώ μια νεαρή Βουλγάρα στην Καλαμάτα, δίνοντάς το παράνομα για υιοθεσία σε άγνωστο μέχρι στιγμής άκληρο ζευγάρι, με την βοήθεια μιας 35χρονης ομοεθνούς της και δυο Ελλήνων, μιας 56χρονης γυναικολόγου και ενός 35χρονου συμβολαιογράφου.

Η πληροφορία για την οικονομική συναλλαγή με αντικείμενο το νεογέννητο αγοράκι, έγινε αφορμή να ξεκινήσει εμπεριστατωμένη έρευνα από αστυνομικούς της Ασφαλείας που εξακρίβωσαν ότι η παράνομη υιοθεσία έγινε πριν από περίπου ένα μήνα. Ήταν 12 Φεβρουαρίου, όταν η 24χρονη Βουλγάρα μητέρα παρέδωσε το μωρό στο γραφείο της 35χρονης συμπατριώτισσάς της και πήρε 1.500 ευρώ, ενώ άλλα τόσα θα έπαιρνε όταν τελείωναν οι διαδικασίες.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν όλοι όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση και συνελήφθησαν, όμως δεν βρέθηκαν το βρέφος και η οικογένεια στην οποία παραδόθηκε και αναζητούνται. Η γιατρός, ο συμβολαιογράφος και οι δυο Βουλγάρες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας που τους άσκησε δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παράβαση της νομοθεσίας για τις υιοθεσίες.


 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης