Αφήνουν στο κέντρο της Αθήνας τους κρατούμενους της Αμυγδαλέζας

Αφήνουν στο κέντρο της Αθήνας τους κρατούμενους της Αμυγδαλέζας

Με λεωφορεία και συνοδεία περιπολικού μεταφέρονται σταδιακά στο κέντρο και αφήνονται ελεύθεροι αφού έχουν εφοδιαστεί με ειδικό έγγραφο προκειμένου να κυκλοφορούν νόμιμα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας το σχέδιο για την απελευθέρωση μεταναστών και το σφράγισμα του κέντρου κράτησης της Αμυγδαλέζας. Καθημερινά περίπου 30 αλλοδαποί, αφού περάσουν από την ειδική επιτροπή εξέτασης, λαμβάνουν ένα ειδικό έγγραφο προκειμένου να κινούνται νόμιμα και στη συνέχεια αφήνονται ελεύθεροι. Ενα λεωφορείο με συνοδεία περιπολικού αναλαμβάνει να μεταφέρει τους μετανάστες από τις εγκαταστάσεις της Αμυγδαλέζας στην Ομόνοια.

Εκεί οι ελεύθεροι πλέον αλλοδαποί αποβιβάζονται και χάνονται στα στενά του κέντρου, καθώς οι περισσότεροι επιστρέφουν στα μέρη όπου συνελήφθησαν από την Αστυνομία. Μετά από δέκα, δώδεκα ή και δεκαοκτώ μήνες κράτησης στο κέντρο της Αμυγδαλέζας, κανένας από τους μετανάστες δεν έχει δικό του σπίτι και έτσι κάποιοι αναζητούν στέγη σε οικίες συγγενών, ενώ άλλοι ακόμη και σε καταλύματα που τους είχαν παραχωρήσει οι πρώην εργοδότες τους. Οσοι φυσικά ζούσαν μόνοι τους ή δεν είχαν εργασία δείχνουν απελπισμένοι και χαμένοι αναζητώντας μια ελπίδα σε ομοεθνείς τους για τις πρώτες ημέρες φιλοξενίας.

Σύμφωνα με την απόφαση των συναρμόδιων υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Μεταναστευτικής Πολιτικής, σκοπός είναι μέσα σε λιγότερες από 100 ημέρες να αδειάσει και να μπει λουκέτο στην Αμυγδαλέζα, αφού, όπως δήλωσε ο κ. Γιάννης Πανούσης, δεν μπορεί να μετατραπεί σε ανοιχτό κέντρο φιλοξενίας. Από τους περίπου 1.500 κρατούμενους, οι 500 είναι στο κρατητήριο της Αμυγδαλέζας πάνω από έξι μήνες, οι 60 είναι ανήλικοι, οι 200 έχουν καταθέσει αίτημα ασύλου αλλά δεν έχουν πάρει απάντηση και περίπου 100 φέρονται να αντιμετωπίζουν ποινικές κατηγορίες. Οπως είχε δηλώσει στο «ΘΕΜΑ» ο κ. Πανούσης, «αυτούς τους ανθρώπους θα τους βλέπει ψυχολόγος, κοινωνικός λειτουργός, θα εφοδιάζονται με διάφορα φυλλάδια για να ξέρουν πού θα πάνε και τι θα κάνουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μαζευτούν όλοι μαζί στην Ομόνοια, διότι θα υπάρχει μια εποπτευόμενη ελευθερία, ούτε τα παιδιά θα κινούνται στους δρόμους».

Από την Αμυγδαλέζα στην Ομόνοια συνοδεία περιπολικού

Ο φωτογραφικός φακός του «ΘΕΜΑτος» κατέγραψε καρέ-καρέ το άνοιγμα της Αμυγδαλέζας και τη μεταφορά των μεταναστών από το κέντρο κράτησης στην Ομόνοια. Μια διαδικασία που από την περασμένη Τρίτη ξεκινά από νωρίς το πρωί και ολοκληρώνεται λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι. Την περασμένη Πέμπτη η διαδικασία δεν διαφέρει σε τίποτε από αυτή των προηγούμενων ημερών.

Λίγα λεπτά μετά τις 4, στη δεύτερη πύλη της Αμυγδαλέζας, εκεί όπου βρίσκεται η είσοδος της Σχολής Αξιωματικών, σηκώνεται η κόκκινη μπάρα. Ενα λευκό τουριστικό λεωφορείο που έχει ναυλωθεί από την Ελληνική Αστυνομία περνά με χαμηλή ταχύτητα την μπάρα, βγαίνει στον δρόμο και στρίβει αριστερά. Πίσω ακολουθεί ένα περιπολικό. Το πλήρωμα έχει λάβει εντολή να συνοδεύσει το πούλμαν με τους αλλοδαπούς μέχρι την Ομόνοια όπου και θα γίνει η αποβίβαση. Το δρομολόγιο που ακολουθούν τα δύο οχήματα καθημερινά είναι συγκεκριμένο. Βγαίνοντας από την Αμυγδαλέζα κινούνται επί της λεωφόρου Θρακομακεδόνων και στρίβουν στη λεωφόρο Κηφισού. Μέσω Λένορμαν φτάνουν στην πλατεία Καραϊσκάκη και μετά στρίβουν στην οδό Πειραιώς για να αποβιβάσουν τους μετανάστες έξω από την Πολυκλινική Αθηνών, στη συμβολή με τη Μενάνδρου.

Αν κάποιος από τους μετανάστες επιθυμεί να αποβιβαστεί σε άλλο σημείο, ο οδηγός του λεωφορείου, αν επιτρέπουν οι συνθήκες, ανάβει τα αλάρμ και κάνει στην άκρη για να τον κατεβάσει. Οπως ακριβώς έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Λένορμαν, όπου ένας αλλοδαπός κρατώντας τις σακούλες με τα λιγοστά του υπάρχοντα κατέβηκε από το λεωφορείο και τρέχοντας μέσα στη βροχή χάθηκε στα στενά της περιοχής. Προφανώς σε αυτό το σημείο ήταν κοντά το σπίτι όπου θα τον φιλοξενούσε.

Στην Ομόνοια όπου αποβιβάστηκαν οι μετανάστες η εικόνα μιλούσε από μόνη της... Ανακουφισμένοι και χαρούμενοι που ανέπνεαν τον αέρα της ελευθερίας κατέβαιναν με γοργά βήματα από το λεωφορείο, σχημάτιζαν με τα δάχτυλά τους το σήμα της νίκης και αδιαφορώντας για τη βροχή και το κρύο χάνονταν στα στενά της περιοχής. Στα χέρια τους, εκτός από τις πλαστικές σακούλες με τα πράγματά τους, κρατούσαν και το πολυπόθητο χαρτί που τους εξασφαλίζει την άνετη και χωρίς προβλήματα κίνηση στο κέντρο της Αθήνας. Το συγκεκριμένο έγγραφο φέρει τον τίτλο «Υπηρεσιακό Σημείωμα», έχει τη φωτογραφία και τα στοιχεία του μετανάστη και αφού αναφέρει το χρονικό διάστημα όπου κρατήθηκε στην Αμυγδαλέζα γράφει: «Με απόφαση του διευθυντή της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, σύμφωνα με το άρθρο 78 του Ν.3386/05 μέχρι οριστικής απόφασης επί αιτήματος ασύλου. Κατόπιν τούτου, παρακαλούμε όπως αποταθείτε στο Τμήμα Πολιτικού Ασύλου της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Η ελληνική πολιτεία σε περίπτωση οριστικής απόρριψης του προαναφερόμενου αιτήματος προτίθεται να του καλύψει τα σχετικά έξοδα αναχώρησης για τη μετάβασή του στη χώρα του, προσκομίζοντας ταξιδιωτικό έγγραφο. Εάν επιθυμεί να κάνει χρήση του ως άνω δικαιώματός του, να επικοινωνήσει με τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής ή με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης ή με σωματεία της χώρας του. Ο μετανάστης δήλωσε ότι θα διαμένει προσωρινά στην παρακάτω διεύθυνση (σ.σ.: αναφέρεται η διεύθυνση που δήλωσε). Το παρόν χορηγείται ατελώς στον ανωτέρω ενδιαφερόμενο και δεν αποτελεί άδεια παραμονής στη χώρα μας».

Οπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., η δυσκολία στην ανεύρεση των συγκεκριμένων αλλοδαπών σε περίπτωση που δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και δεν τηρήσουν την προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία έγκειται στο γεγονός ότι μένουν σε διαμερίσματα του κέντρου της Αθήνας μαζί με δέκα - δεκαπέντε ομοεθνείς τους κάτω από άθλιες συνθήκες.
«Σε πρώτη φάση θα φιλοξενηθώ σε σπίτι φίλων μου στο κέντρο», λέει στο «ΘΕΜΑ» ο Προντάν Μασούντ από το Μπανγκλαντές, ο οποίος κρατήθηκε στην Αμυγδαλέζα από τον Απρίλιο του 2014 μέχρι και την περασμένη Πέμπτη. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο μετανάστης Αλιντουσάν από το Πακιστάν, ο οποίος, όπως λέει, θα αναζητήσει στέγη και τροφή σε φιλικό σπίτι στο κέντρο της Αθήνας μέχρι να βρει εργασία, ενώ τα πράγματα είναι δύσκολα για τον ομοεθνή του Σαμίουλα, ο οποίος, όπως εξηγεί, θα έρθει σε επαφή με έναν πρώην εργοδότη του για να τον φιλοξενήσει.


Ωρα 16.02: Η κόκκινη μπάρα της κεντρικής πύλης της Αμυγδαλέζας σηκώνεται για να περάσει
το τουριστικό λεωφορείο με τους 30 μετανάστες
Ενα περιπολικό έχει πάρει εντολή να συνοδεύσει το πούλμαν από την Αμυγδαλέζα στο κέντρο της ΑθήναςΩρα 16.25: Τα δύο οχήματα διασχίζουν τη λεωφόρο Θρακομακεδόνων και στρίβουν για να βγουν στην Κηφισού και μέσω της Πέτρου Ράλλη κατευθύνονται στην Πειραιώς και την ΟμόνοιαΩρα 16.40: Το λεωφορείο με το περιπολικό κινούνται στην Πειραιώς. Στη συμβολή με τη Μενάνδρου, λίγα μόλις μέτρα από την Πολυκλινική, το πούλμαν ανάβει αλάρμ και ξεκινά η αποβίβαση των μεταναστών

Ωρα 16.50- OMONOIA
Με πλατύ χαμόγελο και το σήμα της νίκης, οι μετανάστες βγαίνουν βιαστικά από το λεωφορείο και χάνονται στα στενά της περιοχής
Ο νεαρός από το Μπανγκλαντές με το υπηρεσιακό σημείωμα της Υποδιεύθυνσης ΑλλοδαπώνΤα δύσκολα συνεχίζονται...


ΣΧΟΛΙΑ (548)

ΤΙΡΙΤΙΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Δεν είμαι ρατσίστρια! Σε μια χώρα όμως σαν τη δική μας που δεν έχει τις απαραίτητες υποδομές(κτιριακές, υγιεινής), σε μια χώρα που υποφέρει από ανεργία και στοιχειώδη φτώχεια(συνωστισμός κόσμου στα κοινωνικά συσσίτια, παντοπωλεία αλλά και ουρές έξω από τον ΟΑΕΔ), σε μια χώρα που ανέκαθεν τη χαρακτήριζαν ψωροκώσταινα και έδιωχνε τα δικά της παιδιά που διέπρεπαν έξω, δεν είναι φυσικό φαινόμενο η συνεχόμενη εισροή λαθρομεταναστών...Μακάρι να ήταν διαφορετική η κατάσταση στη χώρα και να μπορούσαμε να τους απορροφήσουμε όλους αυτούς ως εργατικό δυναμικό γιατί και αυτοί άνθρωποι του Θεού είναι και ξενιτεύτηκαν για μια καλύτερη τύχη αφού απειλούνταν και η σωματική τους ακεραιότητα λόγω πολέμου και ταλιμπάν....Όμως εμείς και εκεί όπου μεταναστεύσαμε(έστω και με μια βαλιτσούλα στο χέρι, δεκαετίες 50και60συνήθως)τηρούσαμε τις προδιαγραφές υγιεινής(δελτίο υγείας)και αν είχαμε μια μικρή αναπηρία δεν μας καλούσαν στο εξωτερικό για δουλειά(το γνωρίζω από τον παππού μου). Μετά είναι και το άλλο: η χώρα που δεν είναι βιομηχανική δεν έχει να θρέψει τα δικά της παιδιά...πόσο μάλλον τους ξένους....γιαυτό και ο κόσμος διχάζεται και οδηγείται συχνά σε κοινωνικά έκτροπα όπως με το ξύλο που πέφτει από τους χρυσαυγίτες και τον εκφοβισμό που διαμηνύουν και διατηρούν προς αυτούς τους ανθρώπους που δεν είναι όλοι τους κακοποιά στοιχεία αλλά τρομαγμένα όντα που αναζητούν ένα καλύτερο αύριο για αυτούς και τις οικογένειές τους....Το πιο σωστό(για όλους αυτούς που κάνουν κακεντρεχή σχόλια στο διαδίκτυο)είναι να ανοίξουν την ιστορία μας και να δουν πώς ένιωσαν οι Έλληνες της Μικράς Ασίας μετά τον ξεριζωμό και οι Έλληνες του Πόντου μετά τα γεγονότα στην Τραπεζούντα...Να ξεστραβωθούν επίσης με τους Έλληνες της Πόλης που τους απέλασαν τη δεκαετία του 50 οι Τούρκοι καταπατώντας τη Συνθήκη της Λωζάννης... Τελεώνοντας να προσθέσω ότι τη χρυσή εικοσαετία των παράνομων ελληνοποιήσεων, για λόγους πάντα ψηφοθηρικούς, που όλοι οι Ρώσοι και οι Γεωργιανοί και κάποιοι Αρμένιοι και Αφγανοί χρήστηκαν Έλληνες και γεύτηκαν αρκετά προνόμια από το ελληνικό κράτος(άτοκα στεγαστικά δάνεια, εύρεση εργασίας κ.λ.π)ενώ δεν ήταν παλλινοστούντες(γιατί παλλινοστώ σημαίνει ότι γυρνώ στα πάτρια εδάφη)οι ντόπιοι,γηγενείς κάτοικοι αυτού του ρημαγμένου τόπου δεν το είδαν όλο αυτό με καλό μάτι και προφανώς ζήλεψαν και για τα στεγαστικά και για την αποκατάσταση στο επαγγελματικό τομέα....Έτσι όλο αυτό δίχασε για μια ακόμη φορά τους Έλληνες και τους γέμισε με δυσπιστία, καχυποψία και παράπονα.....

για ενημερωστε !!!!!!!!!

αδειασε η αμυγδαλεζα ? επηξε η ομονοια στους λαθροταλιμπαν.

beam

σε λιγο καιρο θα αναρωτιομαστε γιατι οι φασιστες της χρυσης αυγης εφτασαν στο 30%..αντι για μια συγκροτημενη μεταναστευτικη πολιτικη, εφαρμοζονται οι ιδεοληψιες των καθε λογης αριστεροψεκασμενων.. ο εξυπνος μαθαινει απο τα λαθη των αλλων..ο βλακας πρεπει να παθει για να μαθει..

@@@@@@@@@@@@@@@@

οι συριζοφασιστες της ΑΥΓΗς ΞΗΡΟΥ ειναι πιο επικινδυνοι παντως γιατι ειναι γκριζοι λυκοι φιλοτουρκοι.

Περιμένοντας το θαύμα...

Κάθε μέρα που ξημερώνει τρέχουμε ολοι για να δουμε τι καινούριο θα σκεφτούνε οι μεγάλοι πολιτικοί αυτής της χώρας!οσον αφορά το θεμα που συζητάμε η κριτική μου εχει ως εξής 1)απαράδεκτο να απελευθερώνονται παράνομοι μετανάστες στο κέντρο ευρωπαϊκής πρωτεύουσας χωρις να υπαρχει καμμία πρόβλεψη για το τι μέλλει γενεσθαι.οποιος εχει ταξιδέψει στο εξωτερικό ξέρει οτι το κέντρο παντα φυλάσσεται ως κόρη οφθαλμου γιατι ο τουρίστας ειναι σε μειονεκτική θέση απο άποψη αισθήματος ασφαλείας το οποίο βεβαια υποβαθμίζεται σε πολυ μεγάλο βαθμό οταν περιστοιχίζεται απο άστεγους,νηστικους και εν δυνάμει επικίνδυνους ανθρώπους 2)συμφωνώ οτι οι άνθρωποι αυτοί ειναι αξιολύπητοι.περα ομως απο συναισθηματισμούς θα πρεπει να σκεφτούμε ποσο φιλάνθρωπο ειναι να τους αφήνουμε στο έλεος της τύχης σε μια χώρα που δεν εχει δουλεια για να εργαστούν και στην καλύτερη περιπτωση θα καταλήξουν να πουλάνε το κορμί τους στους αρρωστημένους ψεύτολόγιους που ειναι οι μόνοι που απο επιλογή παραμένουν στο κέντρο πια 3)όσον αφορά την Αμυγδαλέζα και την κατάντια στην οποία περιήλθαν οι εγκαταστάσεις εκει.συγχωρειστε με αλλα απο οτι είδα υπήρχαν σπασμένες τουαλέτες και πολλή βρωμια.πραγματι ανθυγιεινές συνθήκες.τις συνθήκες αυτές ποιος τις δημιούργησε;ποιος έσπασε τις τουαλέτες ποιος άφησε να βρωμίσει ο τόπος;μηπως έπρεπε να προσλάβουμε καθαρίστριες για να καθαρίζουν;ενας λογικός άνθρωπος ξέρει οτι θα πρεπει να καθαρίζει το περιβάλλον του για να μην περιέλθει στην κατάσταση αυτη.. 4)αυτο που πρεπει να γινει ειναι να φτιάχτει ένας αυτοσυντηρούμενος χώρος περιορισμού οπου θα καλλιεργούν και θα τρέφονται οι μετανάστες που προσπάθησαν παράνομα να εισέλθουν στη χώρα μεχρι να μπορέσουν να υπάρξουν οι προϋποθέσεις στην ελληνική κοινωνία απο απόψεως νόμιμης εργασίας για να τους υπόδεχτει.και επειδη αυτο μαλλον θα αργήσει αρκετά θα εχουν το δικαίωμα να επιστρέψουν στην πατρίδα τους με έξοδα της χώρας τους αλλιώς να προσπαθήσουν με νόμιμο τροπο να μεταβούν σε αλλη χώρα που θα επιλέξουν.αυτη θα ηταν μια λύση ανθρωπιστικά αποδεκτή κατα τη γνωμη μου και δίκαιη προς όλους.εαν τωρα ο χώρος αυτος περιέλθει παλι στην κατάσταση της Αμυγδαλέζας αυτο σημαίνει οτι υπαρχει μερίδιο ευθύνης της πολιτιστικής διαφοράς που υπαρχει μεταξύ της χώρας μας και των χωρών προέλευσης των ανθρώπων αυτών το οποίο βεβαια δεν μπορει να το διορθώσει και αυτο ο δύσμοιρος Έλληνας φορολογούμενος...

αρισ

Αγαπιτε πολη καλα τα λετε ολα αλα μποριτε να φανταστιτε τον εαυτο σασ στιν θεση τον αυτον τον ανθροπον;αμφηβυαλο και πολη μαληστα!!εαν ομοσ δεν θα βρεθιτε στιν θεση τουσ δεν θ α μπορεσεται να καταλαβυετε πραγμα που δεν σασ ευχομαι!!αφιστε να ηπαρχουν ανθροποι εφοσον δεν μπορητε να ηστε εσησ !!ε λοιπον αυτη την κρησι δεν ειναι μονον οικονομηκι ειναι και ψσηχοκογικη τημορηθικε ελλινηκοσ λαοσ για να γηνουμαι καλητερη και εαν θα γηνουμαι χηροτερη σημφονα με αυτο να ημαστε σηγουρη οτη θα παθουμαι χηροτερο!!!και ο θεοσ να μασ φηλαξη.

γιωργος

Ο συριζα εκανε μιση δουλεια κ εθελοτυφλεί μπροστα στο προβλημα , δεν μπορει να αφηνει στην τυχη τους τοσες ανθρωπινες ψυχες " κ βλεπουμε" ... Να τους βγαλει νομιμα εγγραφα με οτι στοιχεια επιθυμουν κ να τους στελει με free pass οπου αυτοι επιθυμουν : στη χωρα τους , στην κεντρικη κ βορεια ευρωπη που δεν υπσρχει κριση κ.ο.κ...

Συντάγματα.

Κάτι τύποι σαν και εσένα μας κυβερνάνε...!!! Ποιός νομίζεις άνθρωπέ μου ότι είναι ο Έλλήνας Προθυπουργός και μίλας έστι??.Μόνό στην επικράτια της Ελλάδας έχει τέτεια δικαιώματα και αυτό αν συμφωνήσει η Βουλή!!! Η χώρα μάς όπως και κάποιες άλλες είναι δεσμευμένη απο την συνθήκες (τύπου Σέγκεν) στο να μήν δίνει δικαιώματα ελέυθερης μετακίνησης σε άλλες χώρες ιδιαίτερα στις Β.Ευρωπαικές.Επίσης σε χώρες εκτός Ε.Ε και να θέλει δεν μπορεί γιατι έχουμε κλειστά τα σύνορα με αυτές τις χώρες. Μήν εκφράζετε έτσι αυθόρμητα τις λανθασμένες και άστοχες γνώμες σας.

@@@@@@@@@@@@@@@@

επιτηδες τους αφησαν.- υπαρχει σχεδιο.

Άνθρωπος της γης

Τα περισσότερα σχόλια είναι από ρατσιστές και είναι πραγματικά τρομακτικό! Παρακαλώ πολύ διαβάστε για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Προσπαθήστε ένα προς ένα να νιώσετε πως ήταν αν θα σας το στερούσαν. Και αφού το κάνετε αυτό προσπαθήστε για αλλαγή να σκεφτείτε πρώτα ως άνθρωποι δεν είναι εύκολο το ξέρω για πολλούς αδιανόητο αλλά προσπαθήστε ίσως μετά να μπορείτε να δώσετε εσείς μια λύση στη κυβέρνηση.

χαλωωωωωωωωωωωωου

στην πλατεια κουμουνδουρου και στα γραφεια σας χωρανε 1000 λαθροταλιμπαν σας παντως.

στειλτε τους

στο ψυχικο στη φιλοθεη στη κηφισια στον χολαργο στο ηρακλειο στο γαλατσι και οπου αλλου μενουν αριστεροι με δεξιες τσεπες.στο κεντρο της αθηνας δεν υπαρχει ελληνας ουτε για δειγμα πλεον.αλλα εκ του ασφαλους ειμαι και εγω ανθρωπιστης.

να υποχρεωθεί κάθε στέλεχος του Σύριζα

να φιλοξενεί υποχρεωτικά μια ντουζίνα από αυτούς που αποκαλούν αδέλφια τους

Τάσος

Όπως τα λες είναι φίλε/φίλη.Εκτός από τα βόρεια προάστεια σαν και αυτά που έγραψες,όπου κατά τύχη (ή μήπως όχι) μένουν όλοι οι πολιτικάντηδες και οι λεφτάδες που το παίζουν αριστεροί,όλη η υπόλοιπη Αθήνα και ειδικά περιοχές του κέντρου σαν το Μεταξουργείο,την Κυψέλη,τα Πατήσια,το Παγκράτι,τους Αμπελοκήπους και τα Πετράλωνα έχουν γίνει πια ένα απέραντο μπάχαλο.Δυστυχώς πάνω από 20 χρόνια καμία κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για να σώσει την κατάσταση και τώρα φοβάμαι πως είναι πολύ αργά.Ήδη σε κάποιες περιοχές όπως αυτές του κέντρου που ανέφερα παραπάνω,οι Έλληνες έχουν γίνει μειονότητα εδώ και καιρό.Αλλά όταν οι άνθρωποι που κρατάνε το τιμόνι αυτής της χώρας δεν έχουν ζήσει ποτέ τους εκεί αλλά στις περιοχές που ανέφερες εσύ,με τις βιλάρες τους,με τις αμαξάρες τους και με 10 αστυνομικούς η σεκιουριτάδες να τους προστατεύουν μέρα-νύχτα,απλά δεν καταλαβαίνουν και δεν τους νοιάζει τι περνάνε οι άνθρωποι που δεν έχουν την δική τους οικονομική άνεση και δεν μπορούν να μείνουν σε μια καλύτερη περιοχή.Δεν είμαι ρατσιστής,όμως νομίζω ότι το κακό έχει παραγίνει πια,για παράδειγμα σε σχολεία του δήμου Αθηναίων το 70-75% των μαθητών είναι αλλοδαποί και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα.Εύχομαι να ξυπνήσει σύντομα ο κοσμάκης και να διώξει όλους τους πολιτικούς.Είναι πλέον ανεπιθύμητοι.

Wake up

Κόσμος 03|03|2015 17:41 -A+A Μαύρη πρόβλεψη για την ασφάλεια της Ευρώπης έκανε ο Αχμέντ Καντάφι αλ-Νταμ, ξάδερφος του Μουαμάρ Καντάφι και ένας από τους πιο έμπιστους συμβούλους του κατά την περίοδο που ήταν ηγέτης της Λιβύης. Ο Αχμέντ Καντάφι αλ-Νταμ προέβλεψε ότι η Ευρώπη θα ζήσει μία δική της 11η Σεπτεμβρίου μέσα σε δύο χρόνια, καθώς οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους ενώνονται με τους χιλιάδες πρόσφυγες που προσπαθούν να φτάσουν στη γηραιά ήπειρο. Ο ίδιος εκτίμησε ότι τουλάχιστον 500.000 πρόσφυγες θα περάσουν από τη Λιβύη στην Ευρώπη το 2015, καθώς το Ισλαμικό Κράτος ισχυροποιεί την παρουσία του. Υπάρχουν πολλοί τρομοκράτες ανάμεσά τους, περίπου 10-50 για κάθε 1.000, δήλωσε ο Αχμέντ Καντάφι αλ-Νταμ, μιλώντας στην Mail Online. Πηγαίνουν σε όλη την Ευρώπη. Μέσα σε 1-2 χρόνια, θα έχουμε μία νέα 11η Σεπτεμβρίου, πρόσθεσε. Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε ότι είναι πιθανό οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους να έχουν στην κατοχή τους περισσότερα από 6.000 βαρέλια με ουράνιο που ήταν κάποτε στον έλεγχο του στρατού της Λιβύης, επειδή ήδη έχουν καταλάβει τη συγκεκριμένη περιοχή. Δεν είναι χαζοί πια. Ξέρουν πώς να βγάζουν χρήματα. Θα προσπαθήσουν να το πουλήσουν πρόσθεσε.

gianhsbouzas

εγω θα πρωτεινα να τους φιλοξενισουμε ρε παιδια αμαρτια ειναι εξαλου της ιδεες του συριζα της γνωριζαμε ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ...........

@@@@@@@@@@@@@@

παρτους σπιτι σου εσυ

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

samp

Στη σύμβαση ύψους 499.830,50 ευρώ, που αφορά στο συσσίτιο που θα σερβιριστεί από αύριο και για τις επόμενες 2 εβδομάδες, οι εκτιμώμενες ημερήσιες μερίδες ανέρχονται σε 6.550, με την επισήμανση ότι ο αριθμός μεταβάλλεται συνεχώς

pole-1

Είναι η πρώτη Ελληνίδα και μια από τις ελάχιστες Ευρωπαίες που διδάσκουν τα μυστικά του αισθησιακού χορού στα ενδότερα των παλατιών, σε υπόγεια και πριβέ χώρους, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τον κίνδυνο μιας καταγγελίας

aigio_ar

Για νομικό κενό που επέτρεψε να αφερθεί ελεύθερος ο 28χρονος κάνει λογο ο δικήγορος του - Ο σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού  είπε ότι είχε καταναλώσει μπύρες και υποστήριξε ότι το δυστύχημα οφείλεται στην ολισθηρότητα και τις κακοτεχνίες του οδοστρώματος