Ο 37χρονος υπαρχιφύλακας συνελήφθη στα όρια Καρδίτσας και Τρικάλων, μέσα σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ίδιος και επέβαιναν άλλοι δυο άνδρες
Την πρώτη φορά που συνελήφθη για διακίνηση ηρωίνης την είχε γλιτώσει ένας αστυνομικός που υπηρετεί σε τμήμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων. Όμως, οι συνάδελφοί του τον έπιασαν για δεύτερη φορά με 134 γραμμάρια ηρωίνης.
Ο 37χρονος υπαρχιφύλακας συνελήφθη στα όρια Καρδίτσας και Τρικάλων, μέσα σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ίδιος και επέβαιναν άλλοι δυο άνδρες. Οι αστυνομικοί που τους σταμάτησαν για έλεγχο, βρήκαν στο αυτοκίνητο τα ναρκωτικά και τους πέρασαν χειροπέδες με τις οποίες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Καρδίτσας.
Ως αργά το βράδυ της Παρασκευής, βρίσκονταν σε εξέλιξη έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων. Ο αστυνομικός είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για διακίνηση ηρωίνης αλλά, ενώ είχε αθωωθεί από το δικαστήριο, το Πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΛ.ΑΣ. που εξέτασε τα αποτελέσματα της Ε.Δ.Ε. η οποία διενεργήθηκε, τον είχε τιμωρήσει με ποινή αργίας δυο μηνών.
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.