Ακρωτηριασμένο πτώμα που βρέθηκε στην Κέρκυρα ίσως ανήκει σε θύμα του Norman Atlantic

Ακρωτηριασμένο πτώμα που βρέθηκε στην Κέρκυρα ίσως ανήκει σε θύμα του Norman Atlantic

Σύμφωνα με τις ενδείξεις του ιατροδικαστή ανήκει σε αγνοούμενηη της ναυτικής τραγωδία

Ακρωτηριασμένο πτώμα που βρέθηκε στην Κέρκυρα ίσως ανήκει σε θύμα του Norman Atlantic
Το ακρωτηριασμένο πτώμα γυναίκας που βρέθηκε πριν από πέντε ημέρες σε νοτιοδυτική παραλία της Κέρκυρας ανήκει, σύμφωνα με τις ενδείξεις του ιατροδικαστή, σε αγνοούμενη της ναυτικής τραγωδία του Norman Atlantic.

Από το σώμα που βρέθηκε στη θέση Γαρδένο Βιταλάδων έλειπαν τα κάτω άκρα και σύμφωνα με τα ευρήματα από τη νεκροψία-νεκροτομή, που διενήργησε ο ιατροδικαστής Κέρκυρας Ιωάννης Αϊβατίδης, αιτία θανάτου της άγνωστης γυναίκας ήταν ο πνιγμός και τα άκρα αποσπάσθηκαν μάλλον από σκυλόψαρα.

Κλείσιμο
Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο κ. Αϊβατίδης, η εικόνα του πτώματος συνάδει χρονικά με το Norman Atlantic και ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να πρόκειται για κάποια αγνοούμενη από το ναυάγιο.

Τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης δείχνουν ότι πρόκειται για γυναίκα μετρίου αναστήματος, από 40 έως 50 χρόνων, ενώ όπως σημείωσε ο ιατροδικαστής, δείγμα οστού θα αποκαλύψει το DNA, προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση της άτυχης γυναίκας.

Ο φάκελος της υπόθεσης θα παραδοθεί στο Λιμεναρχείο Κέρκυρας, από όπου θα αποσταλεί στις ιταλικές Αρχές, που διεξάγουν την έρευνα για το ναυάγιο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης