Κύκλωμα εκβιαστών: Δεν έχω σχέση μαζί τους, είπε η πρώην σύντροφος του Βλαστού

Κύκλωμα εκβιαστών: Δεν έχω σχέση μαζί τους, είπε η πρώην σύντροφος του Βλαστού

Αρνήθηκε τις κατηγορίες η Ιωάννα Χήρα και υποστήριξε ότι έχει χωρίσει εδώ και 4 χρόνια με τον Παναγιώτη Βλαστό - «Δεν έχουμε καμία σχέση. Αρνούμαι οποιαδήποτε εμπλοκή» - Τι είπε για το ποσό των 332.000 ευρώ  που βρέθηκε σπίτι της

Κύκλωμα εκβιαστών: Δεν έχω σχέση μαζί τους, είπε η πρώην σύντροφος του Βλαστού
Ξεκίνησαν ενώπιον ανακρίτριας διαφθοράς οι απολογίες των μελών του κυκλώματος των 37 κατηγορουμένων. Πρώτη απολογήθηκε η Ιωάννα Χήρα πρώην σύντροφος του Παναγιώτη Βλαστού, η οποία αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Συνολικά στο γραφείο των ανακριτών βρίσκονται οι έξι πρώτοι από τους 15 συλληφθέντες που φέρονται να μετέχουν στη μεγάλη εγκληματική οργάνωση που δρούσε με έδρα τις φυλακές Κορυδαλλού.

Ήδη ολοκλήρωσε την απολογία της η πρώτη κατηγορούμενη, πρώην σύζυγος του Παναγιώτη Βλαστού, Ιωάννα Χήρα. Σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε τις κατηγορίες και ενώπιον των ανακριτών υποστήριξε: «Με τον Π. Βλαστό έχουμε χωρίσει εδώ και 4 χρόνια. Δεν έχουμε καμία σχέση. Αρνούμαι οποιαδήποτε εμπλοκή». 

Κλείσιμο
Για τις 332.000 ευρώ που βρέθηκαν σπίτι της υποστήριξε ότι τα χρήματα προέρχονται από την πώληση δυο ακινήτων που ανήκαν στον πατέρα του Π. Βλαστού.

Μόλις ολοκληρωθούν οι απολογίες η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας θα αποφασίσουν αν και ποιους θα προφυλακίσουν. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης