Έκκληση αδερφού θύματος του Norman Atlantic: Δώστε μας τη σορό του για να τον θρηνήσουμε

Έκκληση αδερφού θύματος του Norman Atlantic: Δώστε μας τη σορό του για να τον θρηνήσουμε

«Θέλω το πτώμα του αδελφού μου, για όνομα του Θεού, αφήστε μας πια να θρηνήσουμε τον άνθρωπό μας, να μας στείλουν τη σορό του, να τον θάψουμε, να τον αποχαιρετίσουμε, κάνουμε έκκληση σε όλους, βοηθήστε μας, λυπηθείτε μας», λέει ο Ζήσης Παράσχης στο protothema.gr

Έκκληση αδερφού θύματος του Norman Atlantic: Δώστε μας τη σορό του για να τον θρηνήσουμε
Τραγωδία χωρίς τέλος βιώνει η οικογένεια του αδικοχαμένου 59χρονου οδηγού βυτιοφόρου Νίκου Παράσχη από τη Ζάκυνθο που όπως γνωστοποιήθηκε έχασε τη ζωή του στο ναυτικό δυστύχημα του Norman Atlantic.

O αδελφός του Ζήσης πήγε, όπως μας εξηγεί, στην Ιταλία, αναγνώρισε το πτώμα του αδελφού του και δυστυχώς είναι ακόμη στην αναμονή για το πότε θα έρθει η σορός του αδελφού του πίσω στην Ελλάδα για να γίνει η ταφή του. «Παίζουν με τον πόνο μας; Είναι δυνατόν; Κάνω έκκληση στην Πολιτεία να παρέμβει να μας στείλουν τον αδελφό μου, να τον θρηνήσουμε όπως του αρμόζει, να γίνει η ταφή του. Η οικογένειά του, τα παιδιά του έχουν διαλυθεί, για όνομα του Θεού», λέει και ξεσπά σε κλάματα. 

Ο άτυχος Νίκος Παράσχης

Κλείσιμο

Όπως θα σημειώσει ο δικηγόρος του Απόστολος Λύτρας η οικογένεια ζει έναν παρατεταμένο εφιάλτη και σημειώνει: «Δεν έχει γίνει ακόμη νεκροψία από τις ιταλικές αρχές διότι όπως μας είπαν πρέπει να επιδοθεί κλήση στους εκπροσώπους της ναυλώτριας εταιρείας, ενώ ήταν να γίνει η νεκροψία στις 5 Ιανουαρίου ξαφνικά μάθαμε ότι θα υπάρχει περίπτωση να γίνει στις 12 Ιανουαρίου. Οι άνθρποι όπως καταλαβαίνετε ζούνε το Γολγοθά τους διότι δεν έχει έρθει η σορός του στην  Ελλάδα για να γίνει η ταφή του».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης