Ελένη Μελάνη: Η ταυτότητα δείχνει άλλο πρόσωπο, δεν είμαι εγώ αυτή

Ελένη Μελάνη: Η ταυτότητα δείχνει άλλο πρόσωπο, δεν είμαι εγώ αυτή

«Ο αριθμός είναι ο ίδιος. Επίσης στην ταυτότητα διαφέρουν, οι υπογραφές, το επώνυμο της μητέρας μου, ο τόπος γέννησης και ο δημότης», είπε η 23χρονη κοπέλα από το Αλιβέρι που ξαφνικά βρέθηκε να εμπλέκεται στην υπόθεση του Ξηρού 

Ελένη Μελάνη: Η ταυτότητα δείχνει άλλο πρόσωπο, δεν είμαι εγώ αυτή
«Όταν το έμαθα τα έχασα, δεν συμβαίνει συχνά να έχουν τα στοιχεία της ταυτότητάς σου ξένοι άνθρωποι» είπε στο protothema.gr η 23χρονη Ελένη Μελάνη από το Αλιβέρι Ευβοίας της οποίας την ταυτότητα χρησιμοποίησε ο Χριστόδουλος Ξηρός.

Η 23χρονη είναι φοιτήτρια στο ΤΕΙ του Αιγάλεω στο τμήμα Οπτικής-Οπτεμετρίας και μιλώντας στο protothema.gr δήλωσε πως ένιωσε παράξενα όταν η αστυνομία την ενημέρωσε για την πλαστή ταυτότητα αλλά για κανέναν λόγο δεν φοβήθηκε αφού όπως τόνισε δεν έχει πειράξει κανέναν.
 
«Ένιωσα παράξενα, περίεργα, αλλά δεν φοβήθηκα αφού δεν έχω πειράξει κανέναν».
 
Την πετύχαμε την στιγμή που κατευθυνόταν στον φωτογράφο προκειμένου να βγάλει καινούργιες φωτογραφίες για ταυτότητα, την δεύτερη μέσα σε έξι μήνες.
 
Κλείσιμο
«Τώρα βγάζω καινούργια ταυτότητα. Έχω έρθει στον φωτογράφο. Την ταυτότητα αυτή την έχω έξι μήνες».
 
Μάλιστα τόνισε πως ορισμένα στοιχεία της ταυτότητας που χρησιμοποιούσε ο Χριστόδουλος Ξηρός διαφέρουν από τα δικά της.

«Η φωτογραφία δείχνει άλλο πρόσωπο, δεν είμαι εγώ αυτή. Ο αριθμός είναι ο ίδιος. Επίσης στην ταυτότητα διαφέρουν, οι υπογραφές, το επώνυμο της μητέρας μου, ο τόπος γέννησης και ο δημότης».
 
Η Ελληνική Αστυνομία την ενημέρωσε τρεις ώρες πριν την ανακοίνωση πως η ταυτότητά της έχει πλαστογραφηθεί.  
 
«Μέχρι πριν την ανακοίνωση όλα ήταν ήσυχα. Από την στιγμή που η Ελληνική Αστυνομία έβγαλε την ανακοίνωση το τηλέφωνό μου χτυπάει συνέχεια. Η αστυνομία με ενημέρωσε τρεις ώρες πριν την ανακοίνωση».
 
«Όταν άλλαξα την ταυτότητά μου, τα καινούργια στοιχεία τα είχα δώσει σε τράπεζες, Εφορία, ΙΚΑ, κινητή τηλεφωνία και υπουργείο συγκοινωνιών» είπε κλείνοντας ολοκληρώνοντας τη δήλωσή της. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης