Οι Ιταλοί έβαλαν τον γιο του Δούλη να αναγνωρίσει άλλο νεκρό!

Οι Ιταλοί έβαλαν τον γιο του Δούλη να αναγνωρίσει άλλο νεκρό!

Αλαλούμ και με τη σορό του μοναδικού ταυτοποιημένου νεκρού του Norman Atlantic

Οι Ιταλοί έβαλαν τον γιο του Δούλη να αναγνωρίσει άλλο νεκρό!
Άλλο ένα επεισόδιο έρχεται να προστεθεί στο απίστευτο αλαλούμ που επικρατεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με τους νεκρούς και τους αγνοούμενους του πλοίου Norman Atlantic.

Όπως καταγγέλλει ο γιος του μοναδικού ταυτοποιημένου θύματος της τραγωδίας που σημειώθηκε βόρεια της Κέρκυρας, Γιώργου Δούλη, η σορός που του επιδείχθηκε όταν έφτασε στο Μπάρι προκειμένου να προχωρήσει στο θλιβερό καθήκον να αναγνωρίσει τον νεκρό πατέρα του, δεν ανήκε στον άτυχο Γιώργο Δούλη αλλά σε κάποιον άλλον.

Όπως μετέδωσε το MEGA, μάλιστα, οι ιταλικές αρχές θα δείξουν στον γιο του Γιώργου Δούλη τις υπόλοιπες τέσσσερις σορούς που έχουν βρεθεί προκειμένου να δουν αν κάποια από αυτές ταυτίζεται με τον πατέρα του.
Κλείσιμο

«Ανατριχιαστικό» χαρακτήρισε το γεγονός ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος πάντως ενημέρωθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης και δήλωσε άγνοια γι' αυτό.

Δοθείσης της ευκαιρίας, μάλιστα, επισήμανε ότι «έχουμε αντιμετωπίσει πολύ μεγάλα προβλήματα στην επικοινωνία με τους Ιταλούς».

Ο 67χρονος Γιώργος Δούλης, σύμφωνα με πληροφορίες έχασε τη ζωή του όταν στην προσπάθειά του - μαζί με τη σύζυγό του Θεοδώρα - να βρουν τρόπο διαφυγής από το φλεγόμενο πλοίο και ενώ επιχειρούσαν να μπουν στη σωστική λέμβο, εγκλωβίστηκαν στη γλίστρα και παγιδεύτηκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης