Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο είχε ο πατέρας του Ρωμανού

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο είχε ο πατέρας του Ρωμανού

Έδειξε κατανόηση και κατάλαβε τι συμβαίνει με το παιδί μου και τα υπόλοιπα παιδιά, δήλωσε ο Γιώργος Ρωμανός

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο είχε ο πατέρας του Ρωμανού
Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών είχε το βράδυ της Δευτέρας ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού, Γιώργος, στο πλαίσιο των επαφών που έχει σχετικά με την υπόθεση του γιου του ο οποίος πραγματοποιεί πολυήμερη απεργία πείνας ζητώντας να του χορηγηθούν εκπαιδευτικές άδειες.

Στις δηλώσεις του μετά την 20λεπτη συνάντηση ο κ. Ρωμανός ανέφερε ότι ο κύριος Ιερώνυμος «έδειξε κατανόηση και κατάλαβε ποιο είναι το πρόβλημα τόσο του γιου μου όσο και των υπολοίπων παιδιών στην κοινωνία».

Κλείσιμο
Ερωτηθείς για τις επόμενες κινήσεις του ο Γιώργος Ρωμανός ανέφερε ότι «εγώ έκανα ότι έπρεπε να κάνω, περιμένω από την πολιτεία να δραστηριοποιηθεί και να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα».



Μιλώντας για το περιεχόμενο της τροπολογίας το χαρακτήρισε «απαράδεκτο» εκτιμώντας ότι αφορά όλους όσοι έχουν παρόμοια αδικήματα. «Δεν θα τους αφήσουν να πάρουν άδειες που σημαίνει ότι ένα σωρό δικαιώματα κρατουμένων καταπατούνται» ανέφερε ο κ. Ρωμανός και κατέληξε: «θα πρέπει αυτό το πρόσωπο βιας που έχει βγάλει μέχρι στιγμής το κράτος να το πάρει πίσω και να καταλάβουν ότι θα πρεπει να δουν αλλιώς τα πράγματα για το πώς ειναι φτιαγμένη η ελληνική κοινωνιά. Δεν πρέπει να χειραγωγείται με τη βια».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης