Χανιά: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τον Νίκο Ρωμανό

Χανιά: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τον Νίκο Ρωμανό

Το κτήριο του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου παραμένει υπό κατάληψη σε μια ακόμη κίνηση που θέλει να στείλει μήνυμα αλληλεγγύης στον αγώνα του Νικου Ρωμανού

Χανιά: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τον Νίκο Ρωμανό
Στο πλευρό του 21χρονου απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού στέκονται φορείς, συλλογικότητες και πολίτες στην Κρήτη και σε όλη τη χώρα.

Στα Χανιά, από τις 6:30 το απόγευμα της Παρασκευής αρκετοί πολίτες "ένωσαν" τις φωνές τους υπέρ του αιτήματος Ρωμανού, πραγματοποιώντας δύο συγκεντρώσεις, μια στην Δημοτική Αγορά την οποία διοργάνωσε το Κοινωνικό Στέκι - Στέκι Μεταναστών και μια δεύτερη με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ.

Κλείσιμο
Στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς έχει τοποθετηθεί μικροφωνική και ακούγονται συνθήματα συμπαράστασης στον 21χρονο απεργό πείνας.

Στις 20:15 το απόγευμα, περίπου 300 άτομα που ήταν συγκεντρωμένα στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς, ξεκίνησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους των Χανίων, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ.

Σε απόσταση λίγων μέτρων, το κτήριο του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου παραμένει υπό κατάληψη σε μια ακόμη κίνηση που θέλει να στείλει μήνυμα αλληλεγγύης στον αγώνα του Νικου Ρωμανού για το δικαίωμά του στην απρόσκοπτη πρόσβαση στην εκπαίδευση.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο www.flashnews.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης