Μήνυμα συμπαράστασης στο Νίκο Ρωμανό φέρεται να έστειλε, την ώρα που πηδούσε στο κενό από το δεύτερο όροφο, ο 50χρονος άντρας το πρωί της Πέμπτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος που απειλούσε να θέσει τέρμα στη ζωή του, φώναξε το όνομα του Νίκου Ρωμανού, ενώ, με βάση τις ίδιες πληροφορίες, είναι πατέρας ενός εκ των κατηγορουμένων για τη συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς.
Ο 50χρονος άντρας έπεσε από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Βαλτετσίου και Ζωοδόχου Πηγής, όμως με την έγκαιρη παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απετράπηκε το μοιραίο. Ο άντρας έπεσε στο ειδικό «σεντόνι» που είχαν απλώσει οι πυροσβέστες και σώθηκε.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αφού παρέσχε τις πρώτες βοήθειες μετέφερε τον 50χρονο σε νοσοκομείο.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.