«Μου έλεγαν ότι θα με κάψουν με το σίδερο και ότι θα μου κόψουν τα δάχτυλα»

«Μου έλεγαν ότι θα με κάψουν με το σίδερο και ότι θα μου κόψουν τα δάχτυλα»

Οι κακοποιοί τράβηξαν εκείνη και την κόρη της από το κρεβάτι και τις έδεσαν με ταινίες - Χτύπησαν την φίλη της επειδή ούρλιαζε



«Μου έλεγαν ότι θα με κάψουν με το σίδερο και ότι θα μου κόψουν τα δάχτυλα»
Για τον τρόμο που έζησε στα χέρια πέντε αδίστακτων ληστών, οι οποίοι εισέβαλαν τα ξημερώματα στο σπίτι της, απειλώντας την ίδια, την κόρη της και μια φίλη της, μιλάει στο protothema.gr
η κυρία Αναστάσια Σαγκιώνη, ιδιοκτήτρια γνωστού ινστιτούτο σολάριουμ στο Ψυχικό.

Όπως αναφέρει, οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της, μια μονοκατοικία στην Πεύκη, περίπου στις 4 το πρωί, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μαντήλια και σκουφιά.

Κλείσιμο
«Κοίταξαν κατά πάνω μας και έκλεισαν τα στόματά μας για να μην μπορούμε να ουρλιάξουμε», λέει, τονίζοντας πως φοβόταν για το παιδί της, την 12χρονη κόρη της, η οποία χθες το βράδυ κοιμήθηκε δίπλα της.

Στη συνέχεια, οι κακοποιοί τράβηξαν εκείνη και την κόρη της από το κρεβάτι και τις έδεσαν με ταινίες.




«Μας έδεσαν σε στάση εμβρύου. Τους ένοιαζε μόνο αν είχαμε κοσμήματα και χρήματα», λέει, σημειώνοντας ότι την απείλησαν πως θα κάνουν κακό στην κόρη της.

Μάλιστα, η κυρία Σαγκιώνη φιλοξενούσε χθες στο σπίτι της και μια φίλη της, η οποία κοιμόταν στον καναπέ και την οποία χτύπησαν οι δράστες, επειδή ούρλιαζε!

Σύμφωνα με την γυναίκα, οι διαρρήκτες αφού έδεσαν και την 12χρονη κόρη της, η οποία έκλαιγε συνεχώς, πήγαν κοντά της με ένα σίδερο και απείλησαν να την κάψουν και να της σπάσουν τα δάχτυλα, ζητώντας από εκείνη να τους αποκαλύψει που είχε τα κοσμήματα και τα λεφτά της.

«Φοβόμουν για το παιδί», λέει, σημειώνοντας πως το σίδερο το έφεραν οι δράστες από το υπόγειο του σπιτιού!

Όπως αναφέρει η κυρία Σαγκιώνη οι δράστες τις είχαν δεμένες και με κλειστά τα μάτια για μιάμιση ώρα, ενώ εκείνοι έψαχναν εξονυχιστικά το σπίτι.



Πάντως, η γυναίκα δηλώνει ότι έχει σοβαρές υποψίες ότι πίσω από την διάρρηξη βρίσκεται η πρώην οικιακή της βοηθός, μια γυναίκα από την Γεωργία, η οποία στο παρελθόν είχε αφαιρέσει από το σπίτι της χρήματα και αντικείμενα μεγαλύτερης αξίας, από αυτά που έχασε τη νύχτα.

Μάλιστα, η κυρία Σαγκιώνη εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι δράστες ήταν, επίσης, Γεωργιανοί, καθώς -όπως είπε- καταλαβαίνει τη γλώσσα, λόγω της επαφής που είχε με αυτή κατά τη διάρκεια που εργαζόταν στο σπίτι της η οικιακή βοηθός.



«Είχα μια κοπέλα που ήταν Γεωργιανή. Αυτή με είχε κλέψει δέκα φορές παραπάνω από αυτά που μου πήραν τώρα οι ληστές. Φοβάμαι ότι αυτή μπορεί να το είχε πει. Μπορεί να με εκδικήθηκε έτσι», λέει, τονίζοντας ότι η κοπέλα έχει σταματήσει να εργάζεται για εκείνη από τον Σεπτέμβριο, αλλά και ότι είχε καταγγείλει τότε το περιστατικό στην Αστυνομία.
Ωστόσο, τονίζει ότι δεν γνωρίζει πως μπήκαν μέσα στην οικία της, αν και όπως σημειώνει δεν είχε τοποθετήσει συναγερμό.
Σύμφωνα με τις αρχές, πάντως, οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι πιθανότατα χρησιμοποιώντας τα ίδια τα κλειδιά του σπιτιού, ένα ζευγάρι των οποίων είχε χαθεί τις τελευταίες μέρες, ενώ δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στην εξώπορτα. 






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης