Κεφαλονιά: Εκλεβαν μεταλλικά αντικείμενα από το νεκροταφείο στο Ληξούρι!

Κεφαλονιά: Εκλεβαν μεταλλικά αντικείμενα από το νεκροταφείο στο Ληξούρι!

Ένας άντρας και μία γυναίκα, ηλικίας 42 ετών, συνελήφθησαν στην Κεφαλονιά, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, για κλοπές μεταλλικών αντικειμένων από το νεκροταφείο Ληξουρίου

Κεφαλονιά: Εκλεβαν μεταλλικά αντικείμενα από το νεκροταφείο στο Ληξούρι!
Εκτεταμένη επιχείρηση οργανώθηκε από την Αστυνομία στην Κεφαλονιά, όταν δέχθηκαν αλλεπάλληλες καταγγελίες από πολίτες που επισκέφτηκαν τα μνήματα συγγενικών τους προσώπων στο νεκροταφείο του Ληξουρίου και τα βρήκαν λεηλατημένα!

Αυτόπτες μάρτυρες έδωσαν τον αριθμό κυκλοφορίας ενός αυτοκινήτου που κινούνταν ύποπτα κοντά στο κοιμητήριο σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις κι έτσι στήθηκαν μπλόκα από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Παλικής, της Ασφαλείας Αργοστολίου και της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν ελέγχους προσπαθώντας να το εντοπίσουν.

Κλείσιμο
Το αναζητούμενο αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Παλικής και οι αστυνομικοί που το ερεύνησαν βρήκαν μέσα μεταλλικούς κρίκους και άλλα χάλκινα αντικείμενα που προέρχονταν από τα κατεστραμμένα μνήματα και το συνολικό τους βάρος έφτανε τα 156 κιλά! 

Η 42χρονη αλλοδαπή οδηγός και ο συνομήλικός της Έλληνας συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας που τους άσκησε δίωξη για κλοπές κατά συρροή και προσβολή νεκρών, ενώ το αυτοκίνητό τους κατασχέθηκε και οι αστυνομικοί ερευνούν αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες λεηλασίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης