Δείτε τι καιρό θα κάνει μέχρι την Πέμπτη

Ανεβαίνει λίγο αύριο η θερμοκρασία - Με βροχές μπαίνει η εβδομάδα 

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας θα σημειωθεί αύριο, Σάββατο, ενώ θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στα δυτικά από το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ανατολικά ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. 

Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ.

Τι καιρό θα κάνει μέχρι και την Πέμπτη 

Κυριακή 30-11-2014
Καιρός: στα βόρεια και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα βορειοανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα 01-12-2014
Καιρός: αρχικά στα δυτικά και βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές. Από το απόγευμα στα δυτικά θα εκδηλωθούν καταιγιδες. Από το βράδυ ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά.
Ανεμοι: στα βορειοανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στα πελάγη 6 πρόσκαιρα 7 μποφόρ
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα βόρεια.

Τρίτη 02-12-2014, Τετάρτη 03-12-2014 και Πέμπτη 04-12-2014
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά,
τα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Τοπικές χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινόμενων την Πέμπτη από τα δυτικά.
Άνεμοι: στα κεντρικά και βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που την Πέμπτη βαθμιαία θα στραφούν από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω πτώση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr