Πού κρύβεται ο Αλβανός πιστολέρο;

Πού κρύβεται ο Αλβανός πιστολέρο;

Απλώνονται οι έρευνες σε όλη την Αττική για τον εντοπισμό του - Τι συνέβη τα 15 λεπτά που ο Αλβανός έφυγε από το κέντρο και επέστρεψε με το καλάζνικοφ στα χέρια; - Όλα τα σενάρια 

Πού κρύβεται ο Αλβανός πιστολέρο;
Μπορεί το δίχτυ που έχει ρίξει η Ασφάλεια για να πιάσει τον 31χρονο Αλβανό πιστολέρο να έχει απλωθεί σχεδόν σε όλη την Αττική, να ελέγχονται τα περάσματα για την Αλβανία, τα αεροδρόμια και οι σταθμοί όλης της χώρας, ωστόσο το κέντρο των ερευνών βρίσκεται στη ζώνη του Πειραιά.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσουν τι συνέβη τα 15 λεπτά που ο Αλβανός έφυγε από το κέντρο και επέστρεψε με το καλάζνικοφ στα χέρια για να γαζώσει το μπαρ στο Μικρολίμανο αλλά και το πως απομακρύνθηκε από το σημείο, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι υπάρχει ενδεχόμενο να κρύβεται σε διαμέρισμα της περιοχής.

Με απλά λόγια, ο μακελάρης να μην πήγε σε αυτοκίνητο που είχε παρκάρει στην περιοχή αλλά στο σπίτι που έμενε και το οποίο βρίσκεται σε σχετικά κοντινή απόσταση από το μπαρ.

Κλείσιμο
Παράλληλα, μετά το χτύπημα, εξετάζουν την πιθανότητα να επέστρεψε στο διαμέρισμα και να έχει λουφάξει γνωρίζοντας ότι ο κλοιός έχει σφίξει γύρω του. 

Οι κάμερες από τη διαχείριση της κυκλοφορίας, οι καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων αλλά και η ανάλυση των σημάτων από το κινητό τηλέφωνο δεν μπορούν να φωτίσουν με ακρίβεια το δρομολόγιο που ακολούθησε για να απομακρυνθεί από το μπαρ που έγινε η αιματηρή επίθεση. Το γεγονός ότι δεν βρέθηκε στα πέντε «στέκια» που συνήθιζε να περνά καθημερινά στους τέσσερις μήνες που πέρασαν από τότε που αποφυλακίστηκε συγκλίνουν στην άποψη ότι πιθανόν ο μακελάρης να είχε προλάβει να βρει καταφύγιο σε κάποιο διαμέρισμα ή σπίτι στην περιοχή του Πειραιά. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης