Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα έχει στις Σκουριές, καθώς διαδηλωτές που συμμετείχαν στην πορεία ενάντια στα μεταλλεία, προσπάθησαν να πλησιάσουν και να μπουν σε εργοτάξιο της Ελληνικός Χρυσός.
Οι αστυνομικοί, στην προσπάθειά τους να τους εμποδίσουν, προχώρησαν σε χρήση χημικών αλλά και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.
Οι διαδηλωτές απάντησαν ρίχνοντας πέτρες στους αστυνομικούς, ενώ αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό μέσα στο δάσος.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.