Πλούσια κέρδη από διακίνηση ναρκωτικών - Τέσσερις συλλήψεις

Τέλος στο αποδοτικό αλισβερίσι «σκληρών» και «μαλακών» ναρκωτικών 

Τέλος στο αποδοτικό αλισβερίσι «σκληρών» και «μαλακών» ναρκωτικών που έκανε ένας 29χρονος Έλληνας στα στέκια χρηστών Ιωάννινα, έβαλαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που τον συνέλαβαν στο σπίτι του με το πορτοφόλι γεμάτο από τα παράνομα κέρδη του.

Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του 29χρονου, βρέθηκαν δύο συσκευασίες με συνολικά 320,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, άλλη μια που περιείχε 3,3 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα αεροβόλο πιστόλι και μία μεταλλική βαλλίστρα, ενώ κατασχέθηκαν και 1.430 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση των ναρκωτικών. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Πλούσια κέρδη από το εμπόριο ναρκωτικών είχε και ένας 33χρονος που συνελήφθη από άνδρες της Ασφαλείας Λαμίας στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας, μετά από έρευνες που έγιναν στα δύο σπίτια του. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 233 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές, αλλά και 835 ευρώ από την πώληση του χασίς και ένα βιβλιάριο καταθέσεων που εξετάζεται. Ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Ένας ανήλικος συνελήφθη με αρκετά μεγάλη ποσότητα χασίς από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας στην κοινότητα Αρμενοχώρι της Φλώρινας. Ο εκπαιδευμένος σκύλος που είχαν μαζί τους οι αστυνομικοί, ανακάλυψε στο σπίτι του ακατέργαστη κάνναβη βάρους  61 γραμμαρίων και έναν τρίφτη κι έτσι ο 17χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας για κατοχή ναρκωτικών.

Μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους εννέα γραμμαρίων και έξι ναρκωτικά χάπια για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή βρήκαν οι άνδρες της Ασφαλείας στην κατοικία ενός 48χρονου στη Θήβα και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr