Για «υποκρισία» και «ξεπούλημα» κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, αναφερόμενος στη μη πρόσληψη των καθαριστριών στην περιφέρεια Αττικής.
και στην αποκάλυψη του «Πρώτου Θέματος».
Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα υπουργός είπε ότι πρόκειται για υποκρισία, «ένα δείγμα γραφής για το πώς αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν να εξαπατήσουν την κοινωνία, τις είχαν κάνει σημαία τις καθαρίστριες τραγουδούσαν μαζί τους».
«Λέει ότι δεν έταξε δουλειά στην περιφέρεια η κ. Δούρου; Ρωτάει αν έχουν να βγουν; Αυτό είναι το δείγμα γραφής τους, όπως ξεπούλησαν με τον πιο αναίσχυντο τρόπο των αγώνα των καθαριστριών ξεπούλησαν και των αγώνα των δημοσιογράφων της ΕΡΤ. Στην πρόταση μομφής για την ΕΡΤ το μόνο που δεν συζητήθηκε ήταν η ΕΡΤ», πρόσθεσε.
Τις επόμενες ημέρες το επίδομα
Πάντως, μεταξύ άλλων, και σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα ο υπουργός διευκρίνισε ότι το έκτακτο επίδομα των 586 ευρώ στους πλημμυροπαθείς θα δοθεί εντός των προσεχών ημερών.
«Το οικονομικό βοήθημα είναι θέμα του υπ. Εργασίας, με το οποίο είμαστε σε μια στενή συνεργασία με τον κ. Κεγκέρογλου», είπε και πρόσθεσε ότι οι δήμοι θα δώσουν τις αποζημιώσεις «αφού θα γίνει η αποτίμηση των ζημιών» για όσους επλήγησαν.