Κρήτη: Στο εδώλιο ο 20χρονος Βρετανός για το φονικό στα Μάλια

Κρήτη: Στο εδώλιο ο 20χρονος Βρετανός για το φονικό στα Μάλια

Συνολικά 18 άτομα δικάζονται για την υπόθεση- Ο άτυχοςΤαϊρέλ Μάθιους Μπέρτον έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια άγριας συμπλοκής στα Μάλια το καλοκαίρι του 2013



Κρήτη: Στο εδώλιο ο 20χρονος Βρετανός για το φονικό στα Μάλια
Εκδικάζεται σήμερα, Παρασκευή, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεάπολης Λασιθίου η υπόθεση της δολοφονίας του 20χρονου Βρετανού Ταϊρέλ Μάθιους Μπέρτον το καλοκαίρι του 2013, στα Μάλια Ηρακλείου, από ομοεθνή του.

Συνολικά κατηγορούνται 18 Βρετανοί που συμμετείχαν στη συμπλοκή, εκ των οποίων, ένας 20χρονος ως ο βασικός κατηγορούμενος, που κάθεται στο εδώλιο με έναν ακόμη κατηγορούμενο, ενώ οι υπόλοιποι εκπροσωπούνται από δικηγόρο.

Ο άτυχος 20χρονος έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια άγριας συμπλοκής στα Μάλια τα ξημερώματα της 23ης Ιουλίου 2013. Τότε, περίπου 30 άτομα, όλοι Βρετανοί που ανήκαν σε αντίπαλες παρέες και έκαναν στην περιοχή τις διακοπές τους, μετά από διασκέδαση και κατανάλωση αλκοόλ θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους.

Έτσι συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα ο άτυχος Ταϊρέλ Μάθιους Μπέρτον να τραυματιστεί από μαχαίρι στη θωρακική χώρα και να χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια της διακομιδής του στο νοσοκομείο.

Στην αστυνομία προσήχθησαν τότε αρκετά άτομα, ενώ δεν άργησε να ταυτοποιηθεί ο δράστης και ακολούθησε η σύλληψή του, που σύμφωνα με τη δικογραφία μαχαίρωσε τον συμπατριώτη του δύο φορές, ενώ για τη συμπλοκή κατηγορούνται και άλλα 17 άτομα. Στη δίκη παραβρίσκεται η οικογένεια του άτυχου 20χρονου και το μεσημέρι, ενώπιον του δικαστηρίου κατέθεσε, μέσα σε λυγμούς, η μητέρα του θύματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης