Με δείπνο σε σπίτι εφοπλιστών έκλεισε τη βραδιά η Αμάλ

Με δείπνο σε σπίτι εφοπλιστών έκλεισε τη βραδιά η Αμάλ

Μετά τις συναντήσεις και το γεύμα που είχε με τον Κωνσταντίνο Τασούλα και την Όλγα Κεφαλογιάννη, μετέβη, μαζί με τους συνεργάτες της, στο σπίτι της εφοπλίστριας Λίας Δανιόλου

Με δείπνο σε σπίτι εφοπλιστών έκλεισε τη βραδιά η Αμάλ
Στα νότια προάστια (Γλυφάδα) βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ, Αμάλ Αλαμουντίν, για να παρακαθίσει σε δείπνο προς τιμήν της.



Η ακτιβίστρια δικηγόρος, μετά τις συναντήσεις και το γεύμα που είχε με τον Κωνσταντίνο Τασούλα και την Όλγα Κεφαλογιάννη, μετέβη, μαζί με τους συνεργάτες της, στο σπίτι της εφοπλίστριας Λίας Δανιόλου.

Κλείσιμο


Στο δείπνο ήταν παρών και ο υπουργός Πολιτισμού, ενώ δεν επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες για παρουσία και του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο η Αμάλ Αλαμουντίν θα συναντηθεί την Τετάρτη το πρωί.



Στο δείπνο μετείχαν και μέλη άλλων ελληνικών εφοπλιστικών οικογενειών.

Η οικοδέσποινα, Λία Δανιόλου, μέλος της γνωστής οικογένειας, με καταγωγή από την Άνδρο, συνδέεται φιλικά με τον Αντώνη Σαμαρά.



Μάλιστα, από το 2012, η κυρία Δανιόλου εργάζεται ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του πρωθυπουργού, έχοντας στην ευθύνη της και τις επαφές του με διεθνείς προσωπικότητες.

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης